Öncelikle herkese merhaba, Siteyi bir kaç aydır takip ediyordum,bilgiler ve paylaşımlar çok iyi. Siteye bugün üye oldum, uzun süredir tatlı su balıkçılığıyla ilgileniyorum ama SUDAK avlamak hiç nasip olmadı. Ankara da sudak avlakları hakkında hiçbir bilgim yok. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Genç önce aramıza hoş geldin Balıkçılıkla iglileniyorsun güzel..Fakat Sudak avı yarın yasak döneme giriyor 15 Mart 30 Nisan Tavsiyem Ana sayfadaki 2/2 no'lu Tebliğleri bi önce oku. Sudak'a gelince tespit ettiğim en yakın bayındır barajı başka bilgim yok...Av sezonu iyi avlar Rastgele...
Hoş bulduk kadir bey, önce teşekkür ediyorum yardımınıza, fakat beni yanlış anladınız sezonunun kapandığı hakkında bilgim var, hiçbir türü yasak sezonda kesinlikle avlamam, o balığa boş olta bile sallamam. çünkü yumurta zamanı balık avlayan ve küçücük balığı yakalayıpta marifet gibi livara koyanlara çok kızan ve yağmacı gözüyle bakan biriyim. Ben bu işin tutkunu olarak kapalı sezonda teorik açık sezonda pratik yapıyorum
Hoşgeldiniz Nurettin Bey Keyifli paylaşımnlar dilerim. http://www.google.com.tr/#hl=tr&sou...+sudak&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=dfbbacf76c02529a Yukarıdaki linkteki başlıkları sabırla incelerseniz aradığınız bilgilere ulaşacağınızı düşünüyorum. Saygılar.
Arkadaşım özür dilerim,Bilinçli avcılığına sevindim. Amacım sadece hatırlatmak yardımcı olmaktı.Bende sezonu iple çekiyorum..Rastgele...