hoşbulduk erdem. düşüncene katılıyorum yavru demeden deniz katliamı yapıyorlar daha duyarlı olmaları lazım.
Sen de sağolasın. İleriki günlerde de işine yarayacak bir bilgi: "Alıntı" butonunu kullanarak ilgili kişiye ait mesajı kendi mesajının sayfasına taşıyabilirsin. Böylece atıf yaptığın/cevapladığın konu/kişi, hem de kendi mesajın aynı sayfada olmuş olur. Tekrar hoş geldin Ümitciğim.
Öncelikle hoş geldin keyifli paylaşımlar diyim sonraaaaa Erzurumda bir aile çocuğunu bakırcı çırağı olarak vermiş .Bir kaç gün sonra çocuk işe gitmemeye başlamış .Merak eden ustası bakayım hastamıdır nedir diye çocuğun evine gitmiş .Kapının önüne vardığında içerden gelen seslere kulak kabartmış.Anne oğlum kalk hadi işe git kaç gündür gitmiyorsun .Çocuk ben öğrendim anne artık gitmeyeceğim diyince annesi nasıl öğrendin ?Çocuk bakırı dövüyorlar oluyor yassı kıvırıyorlar oluyor tepsi diyince dışarda dinlemekte olan ustası şöyle mırıldanmış. Vay kerata vayyyy kendisi öğrenmiş yetmiyor gibi birde anasına öğretiyor demiş
verdiğin bilgi için sağol : bilgisayarda balıkta olduğum kadar usta değilim öğrenmeye çalışıyorum abicim
İşte bu çok önemli. Balıktaki ustalığını sabırsızlıkla beklerim. Fotoğraflama işini de bizim Stres efendi "hall" eder, hiç merak etme. Kendisi benim ustam olur. Bilgisayarda tuşların yerini bulmayı bana O öğretti. Laf aramızda, sırf bana laf dokundurmak için sana "hoş geldin" demiştir.
Stres efendi dedin mi, önce bir duracaksın. Pek mahirdir ve de bülgüli. (bilgili) Sorması ayıp, sen kimden/hangi ustadan öğrendin? Allah bilir, annenin karnında öğrenmişsindir heral?