27 Ekim 2007 Tarinde Ankara Organizasyonuyla Araniza Katilim Yapabildim. üyeliğim 2006 Olmasina Rağmen Görevim Nedeniyle Sizlerden çok Uzaktaydim Ama Geldim. Hepinize Derin Saygi Ve Sevgilerimi Sunuyor Iyi Avlar Diliyorum.
Merhaba kardeşim. Şimdi gördüm tanışma mesajını ama seni bu mesajdan önce tanıma fırsatı buldum. Cuma günü tanıdım bugün günlerden pazartesi çok kısa süre ama bence harika bir balık hastasısın. Cumartesi ve pazar günkü organizasyon öncesinde konuya yazıp ve devamında kendi aracınla arkamızdan tek başına gelmenden sonraki avlak yerindeki organizasyon öncesi hal ve hareketlerin ilk başlarda hiçbirimizin hoşuna gitmedi ama sonra sana olayı sorunca açıklamalarından dolayı neredeyse gülmekten çatlayacaktım. Evet kardeş sen resimlerde de gördüm kendi başının çaresin e bakmakta tam bir uzmansın sanırım. Bizde de suç var konuya cuma cumartesi gelecekler kendi başının çaresine bakacaklar diye yazmıştık.Fakat hiç te paylaşımcı değilsin yani. Ayıp vallahi beni niye çağırmadın onu yerken. Bayağı büyüktü o alabalık yetmiştirde artmıştır sana.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeee O zaman aramıza hoşgeldin demeyeceğim,hoşbuldum diyecegim. Nede olsa sitede benden öncesin
Kıyamadım vallahi garibime aslında ben onu o anda kaldırırdımda çok yorulduğunu benden iyi bilen olmaz. Kilo üzeri Balık yakalamak için elinden ne geliyorsa denedi iki gün boyunca ama olmadı yorgun düştü uyudu kaldı. Onun uyuduğunu fırsat bilen trofe yıktı sopayı. Gerçi alabalığıda bayağı büyüktü kıskanmadım desem yalan olmaz.