arkadaşlar tekrardan merhaba sitenizi internette dolaşırken buldum ve tabiki çok beğendim özellikle emeği geçenlere tebrikler.34 yaşındayım ve ilaç firmasında çalışıyorum.Hemen hemen kendimi bildim bileli yani sandalda oturmasını kalkmasını bildim bileli balık tutuyorum.Ailemin ist. küçükçekmece de kumsalda teknesinin olması denizi ve balığı çok sevmemizden dolayı.Şu anda genelde karadan avlanma ve göl balıkçılığı(Fırsat bulursam son 1,5 yıldır hiç bulamadım.)yapıyorum.Tanıştığımıza sevindim.
Hoşgeldiniz... Tuğrul Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
ya arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim ilk defa bir forumda bu kadar ilginin ve arkadşlığın olduğunu gördüm .Gerçekten ama gerçekten herkes bunun kıymetini bilsin .Bir arkadaşım imza ayarlarını yapmam gerektiğini söylemiş yapmaya çalıştım ihşallah becerebilmişimdir.Tekrardan teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için....