Herkeze merhaba adim Tarik aslen Izmirliyim fakat suan almanyada yasiyorum esasinda siteyi uzun zamandir takip ediyorumdum fakat birturlu uye olmaya firsat bulamadim isim reklamcilik uzun yillar Izmirde avcilar kulubunde hem uyelik hem yoneticilik yaptim yani kara avciligi esas hobim ve bilgi alanim her sene kara avinin acilisina gelirim turkiyeye agustos ayinda ama balikcilikta daha cantaci sayiliriz fakat bilgilerinizden yararlanmak isterim genelde hersene agustosta nerlidere,ildiri,karaburun ve focadan tekneyle arkadaslarla baliga cikarim umarim sizlerlede bu sene geldigimde cikmak nasip olur burda daha henuz balik avi icin belge almadim yani ( angel schien )ama yazin donuste dusunuyorum fakat burda parali avlaklar var oralarda alabalik cogunlukla ama sazan ve turnada var vakit geciriyoruz bazen herkese selamlar rastgele Tarik Tolga DERINSU 1971 Izmir/Almanya
Heh başımın derdi geldi, en sonunda aktive olabildinde kurtuldum Aramıza hoşgeldin Tolga kardeşim İmza ayarlarını yaparmısın lütfen, İmza detayları için TIKLA Teşekkürler İzmir'den kucak dolusu selamlar
Arkadaslar herkeze cok cok tesekkur ederim umarim hep beraber keyifli paylasimlar cikar vatanimizdan vede guzel izmirimizden gelen tum guzel selamlara cok cok tesekkurler saolun
Mürenci_ege sende hoşgeldin imza ayarlarını yaparsan saygıda kusur etmeyip bir ihtiyacımız olursa bizde danışırız bilgilerine tamam kardeşim