Facebook'tan buraya transfer edildik adım seçkin yaş 27 ist/şirinevlerde bulunuyorum balık sevdası akvaryumdan denize taşıdı balık tumanın zevkini alınca sürekli balığa gitme isteği olanlardanım herkese selamlar
Hoşgeldiniz diyerek profilinizde bulunan imza ayarlarında ad soyad kan grubu bulunduğunuz şehir bilgilerinizi tamamlamanızı rica ediyoruz. Sevgiler,
Sevgili SECKİNT aramıza hoşgeldin umarım keyifli vakit geçirirsin, arkadaşımında söylediği gibi imza ayarlarını yaparsan sana hitapta yanlış yapmamış oluruz yaşını başını öğrenelimki ona göre hitap edelim. Saygı ve sevgilerimizle.
Merhaba Seçkin kardeşim aramıza hoşgeldin. evet olmuş, Güzel temenninize katılıyor ve teşekkür ediyoruz. Umarım Doğa ,çevre ,ve Balıkla ilgili güzel konular ve paylaşımlarınla aramızda daim olursun. Sevgilerimle. Allaha emanet ol.
slm arkadaslar zaten bu balık işine bir kere bulastınmı birdaha bırakamıyorsun. cok güzel bir site yapmıslar.emeği gecenlere tşk ederim..ben doğma büyüme sarıyerliyim 10 yıldır üsküdardayım 25 yıldır balık sevdasını sürdürüyorum. hayalim emekli olunca kendi teknemi alıp sahil kenarında bie ev alıp balık tutarak yaşlanmak))
aramıza hoş geldin. bak bende yeniyim ve burada çok güzel dostluklar edinmeye başladım. burası harika bir yer. rastgele
ahhh!!! gürkan abi bu senin deyil. hemen hemen her balık sevdalısının hayali. beim emekliliğe daha 20 sene var şimdiden para biriktirmeye başladım. o zamana kadar anca
. Burasıda BalıkBook isimde fena değilmiş hani . Aramıza hoş geldiniz. Bende Bahçelievlerde oturuyorum.