Merhaba Arkadaşlar , Ben Kadir,aranıza yeni katıldım,uzun zamandır balık avclığı ve su altı avcılığı ile uğaşmama rağmen forumları sadece takip ediyordum,bundan sonra vakit buldukça yazmaya ve paylaşmaya çalışacağım... Çanakkale-Babakale yöresi ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim,babam yıllarca bu yörede,babakale-sivrice-çakmak-sokakağzı çevresinden böcek,istakoz,mercan,sinarit,kocagöz,karagöz,milanör,askataroz,iskorpit,ve kılıç balığı avcılığı yaptı... Saygılarımla...
Merhaba Arkadaşlar , Ben Gebze'den Kadir,aranıza yeni katıldım,uzun zamandır balık avclığı ve su altı avcılığı ile uğaşmama rağmen forumları sadece takip ediyordum,bundan sonra vakit buldukça yazmaya ve paylaşmaya çalışacağım... Çanakkale-Babakale yöresi ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim,babam yıllarca bu yörede,babakale-sivrice-çakmak-sokakağzı çevresinde böcek,istakoz,mercan,sinarit,kocagöz,karagöz,milanör,askataroz,iskorpit,ve kılıç balığı avcılığı yaptı,93 senesinden hastalık neticesi vafatından sonra eski memlektimiz olan gebzeye dönüş yaptık,genelde istanbul beşiktaş-arnavutköy sahilinde av yapmaktayım.Geçen hafta sonu millet 20 şerli çaparilerle full at çek yapıyordu,çok ama çok balık vardı beşiktaşta. Saygılarımla...
size babamın kılıç parakatı ile yakaladığı 110 kiloluk bir kılıç balığının paylaşımını çok yakın bir zaman sonra yapacağım... ayrıca mercan,sinarit,böcek ve istakaozlarla ilgilide resimleri en yakın zamanda paylacşacağım ,resimleri scan etmem lazım...
Bekliyoruz süper tabi tam meranın üstünde babakalede kılıç balığı 110 kg enfes görüntü olacak eminim. sevgiler
. Kadir Aramıza hoş geldin. Ben uzun zamandır Çanakkale bölgesini takip ediyorum. Hatta emekliliğimde yerleşeceğim yer Orası. Dilersen uzun zamandır yanlız kalan ve gene Benim açtığım Konuyu bilgin ve deneyimin ile zengişleştirebilirsin. "Çanakkale ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu" http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=13616&highlight=%E7anakkale Tekrar görüşmek üzere. Selamlar.