Merhaba arkadaşlar ben yasin Öncelikle sizler gibi bilinçli insanların arasında bulunupda kendimede bir yer edinebilirsem ne mutlu bana. Uzun zamandır sitenin ve sizlerin yakın takipcisiyim. Gaziosmanpaşada oturuyorum. Büyükçekmecede çalışıyorum. Alibeyköy barajında çocukluğum geçti. Yıllardır ara verdiğim bu tutkuya tesadüfen karşıma çıkan av raporlarnızla tekrar başladım. Hergün tatlı su raporlarını takip ediyorum. Yeni avlarınız varmı diye bakıyorum ve geçmiş de yapmış oldugunuz mükemmel av raporlarınızı okuyorum. Görüyorumki balık için yapılmayacak gidilmeyecek yer yok. Ben sadece alibeyköy barajı ve köyümüzden geçen yeşilırmak hariçinde balık avladığım söylenez ama sizin peşimizden terkoz hariç kemerburgaz dan başlayarak tayadıncivarında gitmediğim gidipde bulamadığım bulupda giremediğim bir çok gölü gördüm. İnanın oralarda göl olduğunu biliyordum ama balık kaldığını bilmiyordum. Kurallara uyan zevk için doyacak kadar avlayan ve sadece o anın güzelliğine kapılıp bilinçsizce kıyım yapmayan bilinçli kişilerin içinde bulunmak gerçekten ama gercekten cok güzel bir duygu herkeze rasgele.
Yasin abicim sıteye hosgeldın. burada cok ıyı vakıt gecırıp arkadaslıklar edınebılrıısn. sıte sakınlerı gercek bır aıle gıbı
hepinize cok teşekkür ederim paylaşımlarınızdan birbirinize yazışmalarınızdan bir ailenin içine katıldığımı anladım.
arkadaşım aramıza hoş geldin yazılan yazıları kullanılan kelimeleri hitap şekilerini gördükçe emin olun mutluluktan koltuklarım kabarıyor dostluğun arkadaşlığın sevğinin olduğu bu sitede olmak beni çok mutlu ediyor. ağzınızın tadı gönlünüzün mutluluğu daim olsun paylaşımlarınız ve avınız berektli olsun.
hos geldin arkadasım umarım iyi vakit gecırısın formumuzda senınde paylasımlarınla bizde keyifli zaman gecirecez insallah