Bende aktif bir balik avcisi olarak tesaduf netde gezerkene forumunuza rast geldim.Ve hemen uye oldum umarim benimde bir yerim olur yaninizda. Sitede emegi gecen herkese tesekkur ederim guzel bir forum.
Yasadigim yer Hollanda,balik avi ile cok kucukken tanistim bu konuda bir cok bilgiye sahibim. Bir donem Sazan baligi avinda aktif gunlerim gecmistir ama onun disinda Sudak Turna,ve deniz kenarindan levrek avlamaya git gide merakim daha cok artmistir. Hollandada yasadigim icin butun baliklarin Turkce isimlerini bilmiyorum. Ama bunu sizlerle cekinmis oldugum fotoraflarla paylasacagim.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Dikkatimi çekti, profilinizde el yapımı kamış yazıyor. Kendiniz mi yaptınız? Yoksa el yapımı olarak satın mı aldınız? Şayet siz yaptıysanız, kendi adıma fotoğrafını görmek ve yapılışını öğrenmek isterim. Aktarabilirseniz sevinirim. Keyifli paylaşımlar.
Merhaba simendifer. Kendim yapmadim el yapimi olarak satin aldim. Aldigim sahis zamaninda yaptirmis,yalvara yakara kendisinden aldim. Bir ara fotolarini cekip sizler ile paylasirim.