Merhaba Arkadaşlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında Gorgoroth tarafından paylaşıldı.

1. Gorgoroth

Gorgoroth Zafer

Biraz kendimi tanıtayım size;

İstanbul'da oturuyor ve inşaat sektöründe çalışıyorum. Özel sektör olduğu için de zaman konusunda pek şanslı değilim. Bu yüzden haftada en fazla o da imkanlar dahilinde 2-3 saatlik bir zamanım oluyor balık için.

Bu sürenin yaklaşık 1 saatten fazlası ise kurşunu ve misinayı kamışa takmakla geçiyor. Yarım saat kadarı da 2. atıştan sonra bir yerlere takılan takımı çıkartmaya uğraşmakla. Yani anlayacağınız yaklaşık olarak 1 saat at-çek yapabiliyorum :)

Geçen haftasonu örneğin 3 adet kurşunum boğaz sularında heba oldu. Yanımda bulunanlar belki 50 tane istavrit çektiler bu süre zarfında ve hiç takım kaptırmadılar ama nedense benim başıma bu geldi. Zamanla öğreniriz heralde.

Bir de şu an en fazla 20 metreye kadar atıyorum, zamanla bunu da uzak mesafelere çıkartmayı öğreniriz.

Kullandığım kamışa gelince, caperlan marka, 3.5 metrelik 80-150gr atarlı, bu sitede görebilirsiniz;

http://www.caperlan-fishing.com/FR/set-sea-coast-s-350-tele-104087912/

Haftasonu levrek için deneyeceğim rapala ise;

http://www.caperlan-fishing.com/FR/quizer-100-110875726/#ongletAfficheOxylaneAvis

Belki bu akşam yine bir bebek sahil yaparım 1-2 saatliğine, denemeleri sürdürmek gerek.

2. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Zafer ailemize hoşgeldin,
    Aradığın cevapların tamamını forumlarda bulacaksın, kafana takılan her soruyu paylaşırsan ustalarımız memnuniyetle cevaplayacaklardır. .

3. 56562

56562 xxx xxxxx

Aramıza hoşgeldiniz.

4. umuts

umuts Umut

Hoşgeldiniz...

5. Gorgoroth

Gorgoroth Zafer

Teşekkürler, hoşbuldum. Acaba kullandığım kamışla ilgili olumlu-olumsuz , dikkat etmem gerekenlerle ilgili yorum yapabilecek olan var mıdır?