Merhaba arkadaşlar Çocukluğumdan beri balık tutmayı sevmeme rağmen bir türlü aktif bir balıkçı olamadım.İlk kamışımı 1983 yılında arabistanda almıştım 3.80m bir kamış.Hala duruyor.Üsküdar sahilde bu kamışla 20 li çapari yapardık bir zamanlar. Formu çok uzun zamandır takip ediyordum. Son bir senedirde bayağı malzeme edindim.Yavaş yavaş emekliliğe hazırlanıyorum.Tek eksik balığa gidecek ve bir şeyler öğrenilecek arkadaşlar. Herkese rastgele
selam mehmet abi, aramiza hos geldiniz. istediğiniz konuda yardimci olur herkes. bundan endiseniz olmasin. keyifli paylasimlar.
Hoş geldiniz abicim, bizler yardıma ve paylaşıma açığız, forum ve üyeleri birazdan buyur etmeye başlayacaklardır Şimdiden paylaşımınız bol olsun.
Aramıza hoş geldiniz.Sitemizde yapılan organizasyonlara katılırsanız o arkadaş eksiğinizi kesinlikle kapatırsınız.
Mehmet usta hoşgeldiniz.. Detaylı bir araştırma yaparsanız site içerisinde çok faydalı bilgilere ulaşabilir sormak istediğiniz farklı konularda bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz..Şimdiden emekliliğiniz hayırlı olsun ve hoşça vakitler bol avlar dilerim..