Herkese selamlar arkadaşlar. Googleda balık tutmakla alakalı bilgi almak için gezinirken bu siteye rastladım. İyi ki de rastlamışım diyorum Sanırım bu sitede konuyla alakalı tüm bilgileri bulacağım. Tekrardan hepinize katkılarınız için teşekkürler, selamlar saygılar Bu arada 14-15li yaşlarımda avcılar sahilde balık tutmuştum onun dışında hiçbir deneyimim yok. Bu haftasonuna kadar olta alıp pazar günü kız arkadaşımla balık tutmaya gitmeyi düşünüyoruz. Tarabyada oturduğum için sarıyere doğru gitmeyi düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz. ve nasıl bi olta almalıyım hiç bilmiyorum
saolun arkadaşlar. bu arada olta çapari gibi malzemeleri nereden alabilirim istanbul avrupa yakasında.
Tarık yoksa sen de benim gibi kız arkadaşınla bir akşam beşiktaş sahilinde bira yudumlarken, kız arkadaşının ya biz neden balık tutmuyoruz demesiyle, ampülün çakıp, ''Nasıl yani bunu gercekten istiyormusun diyip'' ardından kamış ve ekipman ayarlamaya çalıştın sanırım)))) Hoşgeldin bende çaylaklardanım ve bu haftasonu bende boğazda veya karaköyde olucam