Merhaba Arkadaşlar İsmim Günbey kılıç ve Osmaniyede Veteriner hekimim. İçimde oluşan balık tutma aşkıyla önce bir araştırmaya başladım ve hemen kendime takım hazırladım.Bu sitede gerçekten çok güzel bilgiler var,özellikle benim gibi yeni heves yapan birisi için çok güzel. herkese rasgele
teşekkürler güzel karşılamanız için,umarım içimdeki bu heves geçici değildirdoğrusu temelimizde balıkcılık var ama çok uzun zamandır gitme fırsatı bulamıyorduk
aramıza hoş geldiniz heves konusuna gelirsek kısa bi bir hikaye anlatim size günün birinde kadın evi terkedip babasını evine gitmiş demiş ki baba eşim hovardalık yapıyo babası git evine sen bir zaman sonra geçer demiş ve geçmiş kadın bir süre sonra tekrar valizini toplamış ve babasına gitmiş demiş baba eşim kumar oynuyo onun için geldim demiş babası kızım evine git gecer demiş ve kısa süresonra kumar sevdası da bitmiş bir süre sonra kadın yine babasını evine gitmiş baba eşim avcılığa başladı evden uzaklaşıyor demiş baba busefer kıza bakmış ve kızım işte bu sevda asla bitmez burada kalabilirsin demiş..