mesleğim gereği 7 yıl Bilecik ilinde kaldım ve 2 yıl önce emekli oldum, bu ağustos ayında oğlum omü veterinerlik fakültesini kazanınca samsun'a taşındık ve artık buralı olduk, atakum da oturuyorum. bilecik ve çevresi akarsu ve gölet bakımından çok zengin bir yer, bol bol çok keyifli avlar yaptık, sıra deniz avlarına geldi artık,,, samsunda henüz av yapamadım, gezip dolaşıyorum ve keşif yapmaya çalışıyorum, henüz yeni olmamdan dolayı burada arkadaşımda yok av konularında bilgimde yok, samsun lu arkadaşlar ile tanışıp av yapacağımız günleri bekliyorum. tüm üye arkadaşlara saygı ve sevgilerimi iletirim.
hoşgeldiniz atilla bey, eminim sitedeki usta arkadaşlarımız size bir çok konuda yardımcı olucaklardır.
Ben Mustada Marmaris de yaşıyorum.. Bu konuda hiç bir deneyimim yok. sizlerden bilgi sahibi olmak için üye oldum. Oğlum var bu konulara meraklı sizlerden aldığım bilgiler doğrultusunda onu yönlendirip gelişmesinde katkım olsun istiyorum. herkese tekrar selamlar. katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim. saygılar
Atilla abi hoşgeldiniz aramıza, emekliliğinizle birlikte çok güzel balıklar yakalamanızı ve tadına varmanızı dilerim. Bu sene izin dönemimde Samsun'dan geçtim, (Atakum'da da bulundum daha önce) Taflan tarafında yüzme şansım oldu, olta da sallamıştım ama kısmetimiz yokmuş inşallah siz bizim tutamadıklarımızı da yakalarsınız. Selamlar..
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim, burası gerçekten çok güzel bir yer, çok beğendim. Balık işi kısmet işi tabiki, benim başlıca hobimdir balık avcılığı, kısmetse tutacağız,
beyefendi aramıza hoşgeldiniz siz kuzeyde biz güneyde ama gönüller biyerde belki birgün ankarada da buluşuruz kimbilir. sağlıklı mutlu nice emekliliklere inşaallah...
Hoşbulduk, sağolun Eşref bey, benden de çorlu ya selamlar,,, bende aslen Pınarhisar lıyım, kardeşimin birisi orda oturuyor, sık gelip gideriz oraya görüşmek dileğiyle,,,
Hosgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim. Raporlardan takip ettigimiz kadarıyla Samsun'da lufer, kalkan, levrek basta olmak üzere birçok Balik avlayabilrsiniz. O bölgeden forumda paylaşım yapan birçok ustad arkadasımız var, eminimki zaman içerisinde onlarla da fikir paylasacaksinizdir.. Güzel raporlarınızı bekleyeceğiz , rastgele...