Merhabalar ben zafer.İstanbul Şişlide ikamet etmekteyim.Uzatmalı bir üniversite öğrencisiyim yaklaşık 1 aydır balık tutmaya başlamış olup , boş zamanlarında balık tutmaya çıkan sınav zamanları dışında oldukça boş vakti olan bir kardeşinizim Forumda biraz gezindikten sonra gerçekten çok iyi bilgi paylaşımı yapıldığını farkettiğimden hemen üye oldum.Umarım üstadlarımızdan faydalanarak edindiğimiz bilgileri biz de uygulamaya çalışarak bu mükemmel hobiyi daha zevkli hale getiririz
merhaba zafer hoşgeldin bende aşağı yukarı 5-6 aydır bu işle sıkı fıkı meşgulüm ve o kadar hastalıkki her gecen gün büyüyen bir hobi ayrıca mükemmel bir stres topu insana her seyi unutturuyo oltandan balık hiç eksik olmasın sağlıcakla kal
çok teşekkürler ümit abi hoşbulduk bu konuda şiddetle katılıyorum size.her balığa çıktığımda yeni insanlarla tanışıyorum.Bu konuda iyi niyetli ve tecrübeli abilerimin yardımıyla kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Ve balık tutma hobimin bende yarattığı en büyük değişiklik sabahın 5 inde alarm kurmadan uyanabiliyorum(Uykuyu çok seven bir insan olarak ).Sizin de oltanızdan balık hiç eksik olmasın