Ben Ali BAYRAKTAR, Adana'dan katılıyorum. Spin, sörf ve sırtı (sürütme) ile balık tutmaya gayret ediyorum. Hobimi çok seviyorum. Bu sevdayı paylaşanlarla buluştuğum için mutluyum. Herkese rastgele.
Hoşbuldum, Halilcim Balıkesir'liyim bu arada. Şimdilik Adana'da yaşıyorum, ama döneceğim memlekete. Tanıştığımıza ayrıca memnun oldum. Rastgele.
Sametcim, senin için bu konuyu araştırayım bir... Çünkü boili ile hiç avlanmadım. Anladığım şu; boili ile donattığın oltanı yeterli gördüğün uzaklığa atamamaktan şikayetçisin. Doğru anlamış mıyım? Eğer konu buysa, fırdöndünün olta ipi tarafına yeterli ağırlıkta gezer kurşun takmalısın diye düşünüyorum.
abi boili suyun içinde uçar benim aldığı boili suyun içinde uçmuyor ama size verdiğiniz bilgi için çok teşşekkür ederim .
Suyun içinde tabandan yukarıda durmasını istiyorsun, anladım. Boili yemlerin hazırlanmasına yönelik internette çok ayrıntılı açıklamalar var, sametcim. Bunlara yüzer özellik verilmesine yönelik bir şeyler bulursam tekrar dönerim. Dediğim gibi bana biraz uzak oldu bu konu ama zevkle araştıracağım.