arkadaşlar at-çek avına çok merakım var gerekli malzemelerim hazır,foça tarafına gidip denedim fakat başarılı olamadım karşıyakada oturuyorum ismim meriç,at-çek avında tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi,at-çek avını öğretebilirlermi?
Meriç Bey öncelikle hoşgeldiniz. Forumlarımızda bulunan at-çekle ilgili başlıkları, konuları okuyup, inceleyip, daha sonra kafanıza takılan yerleri sormanız çok daha iyi olur. Zira "birisi bana at-çeki anlatsın" derseniz bu biraz zaman alabilir Daha önceden açılmış konuları tarayıp daha sonra aklınıza takılanları sorarsanız herkes (Ben de dahil) size yardımcı olmaya çalışacaktır.... Selamlar....
En kestirme yol bildiğin yoldur veya Her igidin bir yoğurt yiyişi vardır veya ne sen sor ne ben söyleyim veya Çalma kapıyı çalarlar kapını veya ne komşuya bir tane ne bana iki tane veya at vur övün, at çek sevin...
Meriç bey merhaba. Ben de İzmirde yaşıyorum ve at çeke bu yıl başladım. Az çok biraz tecrübe sahibi olduk, hatta balık bile yakaladık. Şimdi siz atçek te ne öğrenmek istiyorsunuz? malzemelerin bilgisi mi? teknik mi? avlak seçimi mi? bana özelden mesaj atın isterseniz. yardımcı olayım.
Sitenin en büyük ustalarından ikisi yanıbaşında; Aykut ve Turgaya bulaş derim Ama önce raporlarını oku. İkisi de adam gibi adamlar. Seni boş çevirmezler. Çevirirlerse de bana söyle )
merhaba hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar bütün yazıları okudum sanırım fakat uygulamada biraz sorun yaşıyorum,sağolsun bir arkadaşla karşılaştık at-çek denememde beni uyardı çok hızlı sardığımı söyledi kendisini biraz izledim bu sonuçta yaşandı ve öğrenildi pratik okuduğumuzu daha iyi öğrenmemize yardımcı olmaz mı.