Adım Umut,1980 İstanbul-Tuzla'da doğdum ve halen burada yaşıyorum. Kıyı kasabasında yaşamanın verdiği avantajla küçük yaşlarda tanıştığım balık tutma hevesine uzunca bir süre ara verdikten sonra geçtiğimiz senelerde yeniden kavuştum. 4m'lik motorlu bir fiber kayığım var. Bir oda dolsudu da malzemem var Bir firmada Bilgi İşlem Uzmanı olarak çalışıyorum.Fırsat buldukça da avlanıyorum. Herkese selamlar,sevgiler,saygılar...
Umut hoşgeldin, sefalar getirdin. Avların hakkında bilgi verirsen bir Tuzla' lı olarak bizleri aydınlatmış olursun. Keyifli paylaşımlar, Güzel Tuzla' ya selamlar.
Bu sezonu henüz açamadım fakat teknemi hazırladım önümüzdeki hafta suya indircem inşallah güzel avlar da yaparsam sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyor olucam. Teşekkürler,selamlar bizden..
Geçen sene yoğun olarak lüfer,eşkina ve sarımezgit denedim ve epeyde balık aldım.. hatta lüfere dolaşırken kalkan ve kırlangıçta denk geldi çok şaşırmıştım geçtiğimiz yazın ilk aylarında mezgite çok gittim. mezgite atarken 3 kiloluk bir Rina ve 2 adet(96cm ve 85cm) mahmuzlu camgöz çektim.. oldukça keyifli avlardı ha bu arada gönlümdeki av LEVREK.. bir türlü kısmet olmadı..