Herkese tekrar merhabalar, Bir bir buçuk aydır mesajlara yanıt, av raporu vs.. yazarak aranıza katıldım ancak kendimi tanıtan bir yazı yazmadım sanırım. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum. Ben 1977 İstanbul doğumluyum, hayatımı İstanbul'da sürdürmekteyim. Elektronik Mühendisi'yim ve özel bir firmada üretim bölümü şefi olarak çalışıyorum. Anne-baba göçmen kökenli, Tekirdağ'lı olduğundan yazları genelde Tekirdağda geçiriyoruz. Yazlığımız var. Daha ilkokuldayken İstanbul'da Galata köprüsünde eğitim aldım Babam sağolsun. Ama o zamanlar balık yakalamak ayrı bir zevkti, balık daha bol ve iriydi. Yıllar geçti, tecrübem arttıkça denizlerimiz kirlendi, balık çeşitleri ve sayısı azaldı. Şans işte... Amatör balıkçılık benim için vazgeçilmez bir uğraşı. Yeni yeni teknikler denemeyi, yeni yerler keşfetmeyi, gittiğim yerlerde olta atıp denemeler yapmayı seviyorum. Balık yakalayamamak beni çok üzmüyor, oltayı sallamak, balığı beklemek bile yeterince eğlenceli, deniz kenarında olmayı çok seviyorum zaten. Yaz - Kış sahiller benim uğrak yerimdir. İlla ki deniz havasını içime çekerim. O derece hastalık yani Bu yıl bir 4,25 tekne aldık, babamla ortak, bir ara fırtınada kayboldu ama bulundu. Onunla amatör balıkçılığımıza ayrı bir boyut katmış olduk. Bu bizim ilk teknemiz. Boğazda Arnavutköy, Kuruçeşme, Emirgan -Tokmak Burnu benim takılmayı sevdiğim favori yerlerim. Onun dışında genelde Galata Köprüsü'nde avlanırım. Bagajımda illaki bir kamış bulunur. Ne olur ne olmaz, balık akını olur maazallah, kaçırmamak lazım Şimdilik benden bu kadar, av raporlarımla ve paylaşımlarımla daha çok tanışacağız umarım. Hepinize bereketli bir av sezonu diliyorum. Saygılar.
Sevgili Anıl aramıza hoş geldin Burada hepimiz senin taşıdığın duyguları taşıyoruz En büyük ortak yönümüzde bu olsa gerek Paylaşımlarını her zaman bekliyoruz Daimi olman dileği ile... Bu arada 14 Eylül Tekne organizasyonuna katılmak istersen, adını listeye yazdırman yeterli olacaktır Sevgiyle kal http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=522606#post522606
Merhaba Anıl aramıza hoş geldin. Burada keyifli vakit geçirmeni dilerim. Bunca zamandır balıkçı olduğuna göre, deneyimlerinden de faydalanmak isteriz. Ayrıca 14 Eylül'deki organizasyonumuza da bekleriz. Keyifli paylaşımlar.