Merhaba Ben Anıl

Konu, 'Tanışalım' kısmında mühendis tarafından paylaşıldı.

1. mühendis

mühendis Anıl

Favori Kamış:
    2.10 kamış ve şeytan oltam
    En İyi Avı:
    1m'lik dere yılanı
    Herkese tekrar merhabalar,
    Bir bir buçuk aydır mesajlara yanıt, av raporu vs.. yazarak aranıza katıldım ancak kendimi tanıtan bir yazı yazmadım sanırım. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum.:)

Ben 1977 İstanbul doğumluyum, hayatımı İstanbul'da sürdürmekteyim. Elektronik Mühendisi'yim ve özel bir firmada üretim bölümü şefi olarak çalışıyorum. Anne-baba göçmen kökenli, Tekirdağ'lı olduğundan yazları genelde Tekirdağda geçiriyoruz. Yazlığımız var.

Daha ilkokuldayken İstanbul'da Galata köprüsünde eğitim aldım :) Babam sağolsun. Ama o zamanlar balık yakalamak ayrı bir zevkti, balık daha bol ve iriydi. Yıllar geçti, tecrübem arttıkça denizlerimiz kirlendi, balık çeşitleri ve sayısı azaldı. Şans işte...:(

Amatör balıkçılık benim için vazgeçilmez bir uğraşı.

Yeni yeni teknikler denemeyi, yeni yerler keşfetmeyi, gittiğim yerlerde olta atıp denemeler yapmayı seviyorum. Balık yakalayamamak beni çok üzmüyor, oltayı sallamak, balığı beklemek bile yeterince eğlenceli, deniz kenarında olmayı çok seviyorum zaten.

Yaz - Kış sahiller benim uğrak yerimdir. İlla ki deniz havasını içime çekerim. O derece hastalık yani :)

Bu yıl bir 4,25 tekne aldık, babamla ortak, bir ara fırtınada kayboldu ama bulundu. Onunla amatör balıkçılığımıza ayrı bir boyut katmış olduk. Bu bizim ilk teknemiz.

Boğazda Arnavutköy, Kuruçeşme, Emirgan -Tokmak Burnu benim takılmayı sevdiğim favori yerlerim. Onun dışında genelde Galata Köprüsü'nde avlanırım.
    Bagajımda illaki bir kamış bulunur. Ne olur ne olmaz, balık akını olur maazallah, kaçırmamak lazım:D

Şimdilik benden bu kadar, av raporlarımla ve paylaşımlarımla daha çok tanışacağız umarım.
    Hepinize bereketli bir av sezonu diliyorum.
    Saygılar.

2. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
    tekrar hoş geldiniz anıl bey

3. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Sevgili Anıl aramıza hoş geldin :) Burada hepimiz senin taşıdığın duyguları taşıyoruz :) En büyük ortak yönümüzde bu olsa gerek :) Paylaşımlarını her zaman bekliyoruz :) Daimi olman dileği ile... Bu arada 14 Eylül Tekne organizasyonuna katılmak istersen, adını listeye yazdırman yeterli olacaktır :) Sevgiyle kal :)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=522606#post522606

Son düzenleme: 4 Eylül 2008
  4. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Toprağım hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar.

5. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar. Rasgele

6. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Anıl aramıza hoşgeldiniz büyük balıklı avlarınız olsun rastgele

7. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba Anıl aramıza hoş geldin. Burada keyifli vakit geçirmeni dilerim. Bunca zamandır balıkçı olduğuna göre, deneyimlerinden de faydalanmak isteriz. Ayrıca 14 Eylül'deki organizasyonumuza da bekleriz. Keyifli paylaşımlar. :)

8. themad2

themad2 Serdar

Hoş geldin abi.Galata'da avlanıyorsanız bir gün beraber sallayalım oltalarımızı suya :)

9. gurbetteki kasabali

gurbetteki kasabali garip

aramiza hos geldin ve sefalar getirdin Anil ,simdiden keyifli paylasimlar dilerim.

10. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ailemize hoş geldiniz