sevdim ben bu siteyi yazılanları okumak çok hoşuma gitti.herkese rast gele.umarım benimde yazacağım şeyler çıkar.
merhaba ben aşcı adil. ================================================================================ sevdim ben bu siteyi yazılanları okumak çok hoşuma gitti.herkese rast gele.umarım benimde yazacağım şeyler çıkar. Adil Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar. Eğer bu siteyi sevdiysen paylaşımlarını her zaman bekleriz. Tabi ki senin de yazacağın bir şeyler olması gerekir. Sağlıcakla kal.
Yemek olsun da ne olrsa olsun. Pastadan başlayıp, kalamar dolmadan çıkarız. Bu arada Adil kardeşim hoşgeldin aramıza. Kendinden biraz daha bahsedersen seviniriz.
Aramıza hoşgeldiniz bu arada belki yemekler bölümünede bir kaç katkınız olur.Sağlıcakla kalın arasırada rapor yazın.
Adil kardeş hoşgeldin. Yazacak birşeylerin yani paylaşacakların ya vardır ya da olacaktır Olmazsa konular haricine gel Balli'ye bildiğin yemek tariflerini ver o hazırlayıp bize servis yapıyor.