Arkadaşlar merhaba, Bu formu pazar günü tesadüfen keşfettim ve hemen üye oldum. Sizlere kısaca kendimden bahsedeyim. 31 yaşında İstanbulda yaşayan birisiyim. en büyük keyfim balık tutmaktır. beni bu keyifle ilk olarak rahmetli babam tanıştırdı. daha 7-8 yaşlarındayken onlarla balığa gidebilmek için kaç akşam uykusuz kaldığımı bilemezsiniz (yolculuğa gece çıkarlardı ben uyursam evde bırakırlardı ) her fırsatta balığa gitmesini seven birisiyim. Aslen adapazarlıyım ve bilenler bilir o bölgenin insanı balık tutmaya meraklıdır. bu forum aracılığı ile yeni dostlarla tanışmak, fikir alış verişinde bulunmak ve uygun zamanlarda özellikle göletlerde (tatlı su) balığa gitmeyi isterim. balık tutma konusunda çok bilgili değilim ama çok iyi bir öğrenciyimdir. birde hafta sonları bebek sahiline iş yerinden arkadaşımla balığa giderim. Balık tutmak en büyük keyfimdir. forumdaki herkese selam ve sevgiler
Hoşgeldin... Levent Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Hoş geldin Levent .Keyifli paylaşımlar dilerim.Bir şeyi bana fark ettirdin.Bende oğlum uyurken onu götürmemeyi tercih ederdim.Ama fark ettim ki gerçketen çok üzülüyorlar.Bir defasında dedim hadi götüreyim uyurken aldım kucağıma(sabahın4' ünde) arabaya bindirirken uyandı ve beni yanağımdan öptü.Senin sayende çocuk gözü ile de ne kadar önemli olduğunu görebildim.Teşekkürler