Selam, Bende buradayım. Adım mahmut iyi forumcu, kötü oltacıyım. Dilerim burada kötü forumcu, iyi oltacı olur, bilgi ve deneyimlerinizle iyi vakitler geçer.
Merhabalar Mahmut, hoşgeldin kardeşim. Kanaatimce; ikisi bir arada daha güzel. İyi bir forumcu ve aynı zamanda da iyi bir oltacı olmanı can-ı gönülden dilerim. Keyifli paylaşımlar eşiliğinde gönlündeki avlara rastgelsin. Selamlar...
Yaş: 40 Üyelik tarihi: 20-04-2010 Şehir: çorlu Mesajlar: 4 Merhaba, Ben Mahmut Selam, Bende buradayım. Adım mahmut iyi forumcu, kötü oltacıyım. Dilerim burada kötü forumcu, iyi oltacı olur, bilgi ve deneyimlerinizle iyi vakitler geçer. __________________ mahmut 1960 çorl Merhaba Mahmut bey aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim, ilk paylaşımıda imza ayarlarınızla ilgili olarak yapabiliriz , 40 yaş diyorsunuz fakat aynı zamanda 1960 doğumlu oluyorsunuz , acaba hangisi doğru.
Merhaba kiliçbey, Belliki sizde iyi gönüllü forum zabitisiniz. 1960 doğumlu olduğumu üyelikte belirtim. 40 nasıl eklenmiş vbullete sormak lazım. Neyse Hoş buluruz.
Estağfurullah abim, acaba dedim kötü forumcu olmayı kastederken espiri olsun diyemi öyle yaptınız yoksa dalgınlıkmıydı , ayrıca doğru olana göre size hitap edebilmemiz kolaylaşıyor, mesela Nuri abim size kardeşim diye hitap etmiş , 1960 doğumlu olduğunuzu idrak edmiş olsaydı bu şekilde değilde bir büyüğümüze nasıl hitap edilmesi gerekiyorsa o şekilde hitap ederdi, eğer farkındaysanız bende size Mahmut bey diye hitap ettim çünkü muallakta kalmıştım , tekrardan aramıza hoşgeldiniz.
İsmail karıştırdın yine ortalığı. Ne güzel merhaba demiştim Mahmut abimize, şimdi düzeltmeye kalksam mesajımın altında "düzeltildi" diye bir ibare çıkacak ki bu da bir nevi görüntü kirliliği anlamına geliyor. Neyse ki yaş durumunu idrak etmiş bulunuyorum ve bundan böyle Mahmut abimize hitap edilmesi gerektiği gibi hitap ederim. Teşekkür ederim, vesile oldun kardeşim.
Dadaş gardaş, Hoşbulduk. Yaınına birde gadayıf olsa dadından yenilmezdi. Dadaş iline selamlar eder hasret ile doğanın yansımalarından kareler beklerim. [Q UOTE=balli;702616]Merhabalar Mahmut, hoşgeldin kardeşim. Kanaatimce; ikisi bir arada daha güzel. İyi bir forumcu ve aynı zamanda da iyi bir oltacı olmanı can-ı gönülden dilerim. Keyifli paylaşımlar eşiliğinde gönlündeki avlara rastgelsin. Selamlar...[/QUOTE]
Özel sipariş, buyursunlar. Afiyet olsun Mahmut abicim. Hemen başlayıver yemeye, korkarım, "ben de isterim" modunda çok sayıda kişi var. Ancak imkanlar kısıtlı malum. Sayenizde "kardelileri" de bayram etsin bu arada.
Ah sanal olmasa kırıntısını bile bir başkasına kaptırmam. Bir zamanlar, Bir dost görevi gereği Erzurumda 3 yıl kalmıştı. Tek söylediği "bir daha üşümek istemiyorum" olduğunu iyi anımsamaktayım.