Antalya'dan herkese sevgi ve saygılar. Muhittin'in sınıf arkadaşı'yım. Bana Antalya'da kıyı balıkçılığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Özellikle gölet ve barajlar hakkında. Nereye gitmeliyim.
öncelikle aramiza hos geldiniz Mustafa bey,acele etme Antalyali arkadaslar sana yardimda bulunacaklardir merak etme.
Mustafa kardeş aramıza hoşgeldin. Umarım keyif alırsın. Deniz konusuda bende diğer arkadaşlara katılıyorum. Sen bırak tatlı suyu gel denize. Kıyıdan yavaş yavaş başla. Sonra çıkarsın tekneyle. İlk önce sen denizi tut sonra da denizdeki kuzuları. Rasgele
ben de yeni üyeyim merhabalar ben de yeni üyeyim.. istanbulda hic balık avlanmadım.. Balığı tatillerde çandarlıda avlayabiliyorum. buradan takip ederek istanbulda da avlanmayı planlıyorum.. Tekrar herkese Merhaba İlkayco
ilk önce limandan başla yat limanından şamandıralı takımla sokar avlarsın yada gece 10la 2 arası 18lik misina yaprak kurşunla milanur avı yaparsın daha sonra boğa çayı ağzı yüzme havuzunun oralarda yavaş yavaş tutmaya başla
mustafa hoşgeldin. tatlı su avında pek arkadaş yok o bakımdan cevap alma şansız var ama sağlıklı bi ilgi bulabileceğini sanmıyorum. kıyı avlarında ise çoklukla sokar tutma şansın avr onlarda ufak tefek oluyor. mevsimsel balık hareketlerini takip et konyaaltı sahili oldukça verimlidir. bunun dışında tabiki tekne avı denemelisin. denizi kafaya takmazsan hiç bişey yapmaz. tekne hareketliyken tutmuyosa mutlaka sırtı avlarına çıkmalısın derim ekim mevsimidir
aramıza hoş geldiniz ama antalya gibi bir memlekette tatlı suda ne işiniz var anlayamadım gidip kuzu yakalasanıza