Arkadaşlar merhaba. Bende apartopar siteye üye olup bir türlü diğer arkadaşlarla tanışma fırsatı bulamayanlardanım. Adım Alper. 1977 İzmir doğumluyum. Aslen Çeşmeliyim. (İmzamdan belli oluyordur) Sanırım yengeç burcu olduğun için bir türlü denizden ayrı kalamıyorum. Denizi ve nimetlerini çok seviyorum. Sanırım bununda etkisi ile Ege Üniversitesi Su ürünleri Fakültesi Avlama İşleme Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldum. Fırsat buldukça denize ve balığa gitmeyi seviyorum. Makara oltadan çok kasnakla avlanmayı tercih ediyorum. Çünkü o zaman oltanın ucundaki hareketleri en iyi şekilde hissediyorum. Genelde Eski Foça - Yeni Foça ve Çeşme Ildırı civarlarında avlanıyorum. Tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Foça'da gerçekleştirilen 3 kuzulu organizasyonda bulundum ve çok hoşuma gitti. Tekrarlarını bekliyorum tüm dostlara rasgele diyorum. Herkese iyi avlar.
Alper kardeşim yeniden aramıza hoş geldin seninle foçada tanışmıştık.ve merhabalaşmıştık hata cumartesi gecesi gelmiştim serdar müjdat abi ve birde senle beraber kele muhabeti yapmıştık.
Nasıl unuturum abi. Foçadaki organizasyon bi harikaydı. Bu arada senin semaverde harikaydı. Ama ben esas senin oğlana bittim. Bitirim bişey maşallah. Allah analı babalı büyütsün
Elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım. Ama benimde sizlerden öğreneceğim çok şey olacağına eminim. Rasgele
Merhaba Ozan sevindim ve şaşırdım. Mesut'u çok severim. Ama nerdeyse mezuniyetten beri görüşemedim. Gerçi Facebook var da ordan en azından zaman zaman mesajlaşıp kim neler yapıyor görebiliyoruz. Görüşürsen çok selam söyle. Bu arada o buraya üye değil sanırım.