Merhaba Bodrum Turgutreis'te oturan varmı acaba.

Konu, 'Tanışalım' kısmında HasanKiskanc tarafından paylaşıldı.

1. HasanKiskanc

HasanKiskanc Hasan Kıskanç

Favori Kamış:
    DAM 3.60
    Favori Makine:
    Banax 4000
    En İyi Avı:
    4.5 kilo Karagöz
    Ben Bodruma 1 sene çalışmak amaçlı gideceğim ve burda da meraklısı olduğum balık merakımı orda da devam edeceğim. Orda oturan oralarda balık tutmuş veyahut yakın kişiler varsa bilenler sezonluk neler neler yakalıyabileceğim ne takımlar hazırlamam gerekli bir arkadaşımın tekneside var gittiğimiz yerde bana yardımcı olabilecek kıyıdan veya tekneden neler tutabiliriz. Bordum Turgutreis

Şimdiden herkeze teşekkürler.

2. Eksik

Eksik Metin

Favori Kamış:
    Okuma V-System 240 cm & Mebaru Salty Rugger 73L
    Favori Makine:
    Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB
    Her yaz giderdim eskiden. O zamanki balık merakım bugünküyle pek boy ölçüştüremeyeceği için kıyıdan boyuna kefal almakla yetiniyordum, kıbrıs takım ve ekmekle. Onun dışında bazı abiler geceleri çipuraya dadanıyordu yine kıyıdan ama av detaylarını maalesef bilmiyorum. Bolca zargana da mevcuttu keza. Hiç değilse bi' 3-4 sene öncesinin raporları böyle.

Bahsederken, hem o yeri hem o zamanı özlediğimi hatırladım.

Şayet henüz yapmadıysanız, şu konulara da göz atmayı ihmal etmeyin tabii ki: http://www.balikavi.net/forum/search.php?searchid=3285240

3. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Aklına gelebilecek hemen her türlü balığı avlayabilirsin, iyi bir bölgeye gidiyorsun. Şu ara Ocak sonuna kadar çipuranın zamanı. Sonrasında ise levrek başlar. Turna her zaman mevcuttur. Anlatacak çok şey var. Daha spesifik sorarsan daha iyi yardımcı olabilirim.