Ben Bodruma 1 sene çalışmak amaçlı gideceğim ve burda da meraklısı olduğum balık merakımı orda da devam edeceğim. Orda oturan oralarda balık tutmuş veyahut yakın kişiler varsa bilenler sezonluk neler neler yakalıyabileceğim ne takımlar hazırlamam gerekli bir arkadaşımın tekneside var gittiğimiz yerde bana yardımcı olabilecek kıyıdan veya tekneden neler tutabiliriz. Bordum Turgutreis Şimdiden herkeze teşekkürler.
Her yaz giderdim eskiden. O zamanki balık merakım bugünküyle pek boy ölçüştüremeyeceği için kıyıdan boyuna kefal almakla yetiniyordum, kıbrıs takım ve ekmekle. Onun dışında bazı abiler geceleri çipuraya dadanıyordu yine kıyıdan ama av detaylarını maalesef bilmiyorum. Bolca zargana da mevcuttu keza. Hiç değilse bi' 3-4 sene öncesinin raporları böyle. Bahsederken, hem o yeri hem o zamanı özlediğimi hatırladım. Şayet henüz yapmadıysanız, şu konulara da göz atmayı ihmal etmeyin tabii ki: http://www.balikavi.net/forum/search.php?searchid=3285240
Aklına gelebilecek hemen her türlü balığı avlayabilirsin, iyi bir bölgeye gidiyorsun. Şu ara Ocak sonuna kadar çipuranın zamanı. Sonrasında ise levrek başlar. Turna her zaman mevcuttur. Anlatacak çok şey var. Daha spesifik sorarsan daha iyi yardımcı olabilirim.