Ben aranıza Çanakkale'den Katılıyorum.İki Çocuk babasıyım ve Kalite Danışmanlığı işiyle yeni iştigal etmeye başladım.Çok seyrek ava çıkabiliyorum.Deniz ve rüzgar durumu ile ay'ın fazlarını özellikle takip takip ediyorum.En çok ilgi duyduğum avlanma şekli ise her tür ( meraya göre ) Sahte Yem ile deniz avcılığı.Tüm Dostlara Selamlar.Görüşmek üzere...
Hayırdır Sevgili Kardeşim Takıldığın konuyu merak ettim.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Sevgilerimle...
Benim kıyı balıkçılığına olan özlemimden dolayı bayağı bir zamandır Çanakkaleye gelip kıyıdan avlanmak gibi bir niyetim var. Bize şimdiye kadar (Evrenle bugünkü görüşmem bu konunun dışındadır) kimse önayak olmadı. O açıdan yazdım. Kıyıdan lüfer ve levrek için nereleri tavsiye edersiniz. Gelibolu yarımadasında olursa daha iyi olur.
Sevgili Kardeşim Şu sıralarda Lüfer Marmara'ya dönüşe geçmedi.Çinekop,istavrit ve kolyos (sıyırtma ve yemli)alınıyor.Lüferin dönüşüne çok kısa bir zaman kaldı.Zaten Balıkların göç kanalları Trakya yakasının önünde dolayısıyle o tarafta kıyılamaları daha fazla oluyor.Sırasıyla Akbaş Limanı Eceabat ile kilitbahir arasındaki Çamburnu mevkii , Kilitbahirdeki Askeriye'nin ön tarafları , Kilitbahir Kalesinin önü ve Efsane Soğandere Mevkii.Saroz Kısmını hiç bilmem ve ben de merak ediyorum.Sevgiler...