SELAMLAR SAYIN BALIKAVİ.NET ÜYELERİ Aranıza istanbul bahceşehirden katılıyorum. Bir süredir siteyi takip etmekteyim ve bu değerli aileye katılmak geçte olsa bugün mümkün oldu. Eminimki ki sitede çok güzel muhabbetler ve paylaşımlar olacak. Yeşilköy ( fenerin ve rönepark"ın önü ) kıyısı ve Menekşe açıkları öncelikli avlak yerlerim. Hepinize heyecan dolu av deneyimleri diliyorum. HEPİNİZE RASGELSİN..
Aramıza hoşgeldin abi,umarım güzel paylaşımlar olur,bende senin 11km uzagındym gecen hafta yeşilköydeydik lüfer için cuma aksami ama biz alamayanlardanız rastgele
Mustafa abem hoş geldin. Süper valla . Balık ve doğa tutkusu olan herkes burda. ( hatta bunu abartıp o resimdeki balığı aşşağılar gibi kuyruğundan tutup sallama diyenler bile çıkabilir ) Şaka bi tarafa belkide sonradan kıymetini bildiğimizden arayı kapatmak için bir an önce abartmak lazım. Tekrar hoşgeldin.
İLGİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER. KUSURA BAKMAYIN ; HEMEN CVP YAZAMADIM BU AKŞAM YEŞİLKÖYDEYDİM saat 21:30, 24:00 arası sadece 1 vuruş alabildim . anlıyacagınız elim boş geldim eve. fakat 2 kişi 1"er adet lüfer almıştı . saygılar sevgiler...