Merhaba, ismim ufuk. istanbul eyüp'den katılıyorum. Amatöründe amatörü bir balık meraklısıyım. Şuana kadar 3 denememdende eli boş döndüm olsun boş döndükçe hırslanıyorum. Köpek besledim. Fotoğraf çektim. vs. ama bu hobi biraz farklı umarım sizlerin sayesinde öğrendiğim bilgilerle bu sevda uzar gider. İstanbul bayrampaşa'da çalışıyorum. Mini Garden adlı bir firmam var çaya çorbaya beklerim. Hepinize rastgele.
Ufuk hoş geldin. Hangimiz öyle başlamadıkki bu hastalığa. Hastalık diyorum çünkü gerçekten öyle vazgeçilemez bir tutku. İlerleyen zamanlarda güzel av raporları bekliyoruz senden. Rastgelsin
Ufuk öncelikle hoşgeldin. Boş dönme olayı inan her zaman tecrübeye yada acemiliğe bakmıyor. Her ne kadar bazı arkadaşlarımız kızsalarda biz kısmet işi diyelim. Bereketli avlar dilerim...
Ufuk Hoş geldin.. Kötü bir hastalık değil bu rahat ol.. Herkes Grip oluryaaaaa.. ) öyle bişey iştee.. Neyse Rasgeleee...
Aramıza hoşgeldin Ufuk kardeşim . Her ne kadar Fotoğraf çeksende kedi köpek beslesende sonunda doğru yolu bulmuşsun gibi görünüyor. Umarım ustalardan faydalanır usta bir avcı olursun . Eli boş dönmeyi kafana takma . Kovayı taşıyamayacağın günlerde gelir inşallah