arkadaşlar merhaba; kendimi kısaca tanıtayım sizlere; ben otobüs şoförüyüm,turizm sektöründeyim şu sıralar.gün içinde,boş zamanında sarayburnunda balık tutan otobüsçü arkadaşlarımı görünce,bende heveslendim balık tutmaya.sitenizi ve forum sayfalarını 10 gün dikkatle takip ettim.üsküdar cengiz balıkçılığa gidip alper beyle tanıştım (sitede cengiz balıkçılıktan o kadar övgüyle bahsedilmişki malzeme almaya direk oraya gitti ayaklarım ) .otobüsle turlara gidiyorum,gittiğim yerlerde can sıkıntısını gidermek amacıyla ucuz yollu acemi işi bir takım yap abi dedim.okuma zorax makina ve lıneaeffe sdney kamışıma 35 lik misinayı sarıp verdi sağolsun.bundan sonra forumdan faydalanmak için sizleri 4 gözle takip edicem. herkese tekrar merhaba,avınız bol olsun.
Hosgeldin sefa geldin. Engüzel vakit geçirme yöntemini keşfetmişsin. rastgele. Tanıtım için teşekkürler.
turgay hosgeldın aynı sektordeyız bende rehberım malum seozn bıttı,balıga devam ben gercı ızmırde yasıyorum ama konusmak ısterım umarım denk gelırız bırgun,kazasız belasız kardes,kış geldi sizin zor zamanlar artık
hoşbulduk erdem,sezon bitti dediğin gibi,bayramdan sonra full yatıyoruz.okul işleri başlar bundan sonra.izmire yolum düşerse görüşürüz inşallah.
kardeş beklerım, yıldızı da almısın arkana,anı la mı cıkıyosun yoksa enmder agbıde mı calısıyosun ıstnabulda,anıın araclarını gordum ender den,neyse baba bız senle otobus muhabbetıne gırdıkmı ısısmız zor ,kazasız belasız bu arada erdemhoser@hotmail.com maılım aklında olsun,ınsallah 2011 ıyı gecer bende ıstanbul pıyasasına donucem sanırım bakarsın denk gelırız .dogu batı derken arsınlarız memleketı