Merhaba arkadaslar, ben Merit, 16 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Dedem ve babannem yalovada/marmara denizde yasior ve ben her sene alti hafta oraya tatilere gidiyorum. Ben türkce yasmasini fasla iyi bilmiyorum, but I'll try it. Burada tatli su levregi, turna ve sudak tutiyorum. Iki sene önce baitcaster kullanmaya basladim ve kamuslarimi, makinelere ve oltarai (hardbaits) japonyadan aliyorum. Isallah burada iyi bir zaman gecircem! Sorry for my language, my turkish speaking is much better Last question: Should I write in turkish or better in english? best regards Merit
Ooo Will Kommen Sie Hoş Geldin değerli kardeşim. Yanlız merakımı hoş gör . Almanyadan yazıyorsun ve Türkçen pek iyi değil. Neden yazılarının bi kısmı Almanca değilde İngilizce.? Sadece merak ettim. Tekrar aramıza hoş geldin.
Merit abicim aramıza hoş geldin.Yazı türkçenin iyi olmaması sorun değil.Konuşmanın daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.İngilizce-Türkçe tercüme konusunda sıkıntın olursa özelden yardımcı olabilirim.Keyifli paylaşımlar dilerim.
@tarkanates: Benim babam türk, o da bana türkce öretti. Almancayi tabi perfect biliyorum cüncü dogdumsamandan bile almanyada yasiyorum. I hope you understand. Simdi ben türkce ve ingilicze yasiyorum cüncü onu nerdeyse hepiniz anliyorsunuz. Almanca konusan var'da as sanirim. @mallaca: Cok tesekür ederim abi! It would be good if you all can correct those important mistakes when I write turkish. So i would learn it really fast. @korni: Thank you very much, makes me happy to hear that! best regards Merit
Hoşgeldin Merit'cim,önemli olan konuştuğun dil yada ne derece konuştuğun değil, merakımıza tutkumuza ve dostluğumuza ortak olman çok sevindim.Tekrar hoş geldin.
. Geçen 2 sene önce gitmiştim Almanya'ya Önce Hannover'e fuara gitmiştim Sonrada Hamburg'a geçmiştik.(şehir ismi çok aklımda kalmadı ) ama Belçika ile komşu olduğunu biliyorum.
Merit aramıza hoş geldin Türkçen oldukça güzel, seni rahat anlayabiliyoruz. Ama araya ingilizce karışınca anlaşılması daha zor oluyor. Sen sadece, yazabildiğin kadar Türkçe yaz biz anlarız
Sevgili Merit aramıza hoş geldin Gördünmü bak, ayrı ülkelerde olsak da, ayrı dilleri konuşsakta, ortak tutkumuz olan balık avı'nda buluştuk.. bundan daha güzel birşey olabilirmi Ayrıca her ne şekilde olursa olsun, Türkçe konuşmandan yanayız.
Aramıza hoşgeldin kardeşim keyifli paylaşımlar . Buradaki abilerinle yazıştıkça ve bilgileri okudukça Türkçen iyileşir
Merhabalar Merit aramıza hoşgeldin Bence Türkçe yazmaya devam et.Bizler senin ne demek istediğini anlayabiliriz.Böylece Türkçe yazmadada kendini geliştirmiş olursun
welcome to our family Merit. i think you gonna learn many things in here about fishing...and i think if you be with us in your free times than you learn to speak much turkish.have a nica time in our web page see u.