forumlara MERSIN SARKISI ile başlıyorum, iyi günler; ===== Merhaba Mersin merhaba, sıcak kanlı insanlara, sokaktaki yabancıya merhaba (DISS) merhaba. Merhaba Mersin merhaba Portakal limon yurduna beyaz altın diyarına merhaba (DISS) merhaba Akdeniz'in kalbi atar Kıbrıs'a Mersin'den yol var Silifke'den Toroslar'dan yaylalardan dört bir yandan Koş da gel Mersin diye diye. ===== Bu ilk mesajım ile tüm balık sevdalı arkadaşlarımı Mersinden selamlıyorum.
Hoşgeldin Hasan hoşgeldin ... ... ... ... ... Sen bu zamana kadar nerdesin ... ... ... ... ... Selam olsun sana Mersin ... ... ... ... ... Bu sitenin sen çok ekmeğini yersin ... ... ... ... ... Ne dersin bu işe Hasanım ne dersin
TESEKKURLER, Bu arada, bu akşam sahilde (Mersin-Merkezde) havada uçuşan kefalleri gördüm. Büyük büyüklerdi. Ustalardan biri iki tane götürdü. Bir iki aydır balık yok diye yakınan arkadaşlar varsa ve kefalciler haberleri olsun. Havanın bozukluğuna aldanmayın bir şansınızı deneyin, bende yarın sabah 8e kadar tekrar sahildeyim. Görüşmek üzere
teşekkürler, Mersinede bekleriz, bu akşam bir yılan balığı kaçırdım, kısmet, yarın sabah ezandan önce tekrar deneyecem. sizlerede iyi avlar.
teşekkürler, Amcalar & Yengeler Grubunun 1979 yılında mersin için yazdığı ve söylediği bir nostaljik şarkı. ertan kardeşimin güftesinden bana özel bir parçasını dinlediniz. teşekkürler tekrar ertan kardeşime. isterseniz şarkının tamamını gönderebilirim. herkese merhaba, mersine de merhaba, uçan martılarınada merhaba. Mersinin çupralarına merhaba... merhaba