Adım Mehmet Ercan olsada çocukluğumdan beri Ercan adı ile hitap edildiğim için Ercanı kullanıyorum.Adapazarında oturuyorum iş yerim İzmit'te emekli çalışanım.Çocukluğum Adapazarı_Spancada geçti. İlk balıkçılık deneyimlerim oradandır. Yaz tatillerinde gökben -turna ve şimdi soyu sapancada tükenen tatlı su levreği tutarak. Denizle tanışmamızda İzmit körfezindedir.Arkadaşlarla toplanıp İzmite gelerek kayık kiralayıp istavrit avına çıkmamızdır.Çaparilerin 1.5 m inmeden dolup yüzmeye başlamsını orada görmüştüm.. Daha sonra Kandıra - cebeciden ev aldıktan sonra birde kayık alınca tekrardan balık hastalığı depreşti şimdi Karadenizde fırsat buldukça balık yapıyorum. 2009 Yılından itibarende sitelerde levrekle ilgili araştırma yaparken spin avcılığı konusu merakımı çektiğinden bu konu üzerine bayağı araştırma yaptım.Birde spin takımı hazırladım ama ancak geçtiğimiz Eylül ve Ekim ayında 3 sefer gidebildim. İlk gittiğim gün gelibolu sahtesi ile bir takibim var. Daha sonrada ikincidede lüfer kaçırdım.Yani şanslıydım ama şansımı kullanamadım Tekrardan herkese rast gele
Hoşgeldiniz . Keyifli paylaşımla diliyorum. Biz de ara sıra Sapanca Mahmudiye köyüne geliyoruz. Doğası en güzel bölgelerden biri.