Merhaba, İstanbul' da yaşıyorum ve Ankara' da okuyorum. Özellikle kışın Ankara'dan fırsat buldukça uzaklaşıp Ege kıyılarına geçip, balık tutma aşkımı köreltmeye çalışıyorum.. 4 yaşından beri özellikle babamın etkisiyle bu hastalığa kapıldım. İstanbul'da boğazda ve Galata köprüsünde, İzmir'de Foça' da deneyimlerim oldu. Geçen seneden beri forumlarla tanışmamla ufkum açılmaya ve yeni yeni bilgiler öğrenmeye başlamamla aslında yeterli gördüğüm bilgi dağarcığımın bir hiç olduğunu anladım.. Her raporla ve paylaşımla farklı farklı şeyler öğrenmeye devam ediyorum.. Bu sebeple forumların gerekli olduğuna hatta yaptıkları şeyin kutsallığına inanan birisiyim. Bu foruma katılmama önayak olan Turgay Abime teşekkürü bir borç bilirim Sayesinde sizlerle tanışma fırsatım oldu Forumda çok değerli büyüklerimin bulunduğunu biliyorum ve burada olmaktan kıvanç duyuyorum. Umarım güzel paylaşımlarda bulunmak nasip olur.. Rastgele.. Saygılarımla Selahattin
sevgili kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...ne iyi ettinde geldin...şu anda forumumuza harika bir amatör balıkçı kardeşimiz daha katıldı...senin sayende en unutulmaz balık avı anılarımdan birini yaşadım... bilginle ve tecrübelerinle forumumuza çok şey katacağından en ufak bir şüphem yok... tekrar tekrar hoş geldin kardeşim sefalar getirdin...
Hoşbulduk Abicim Avda arkadaş olup da forumda tanışan ilk biziz sanırım Umarım hep beraber elimizden geldiğince birşeyler katmak nasip olur..
Hoşbulduk Tatlı suda hiç deneyimim yok ama çok memnun olurum size katılmaktan umarım beraber avlanmak nasip olur..
Bereketli avlar, keyifli paylaşımlar dileklerimle hoşgeldin Selahattin. Bu işe 4 yaşında başladıysan çıkını bayağı doldurmuş sayılırsın, bizler de istifade ederiz inşallah. Selamlar..
Hoşbulduk Abi. Çıkının daha dolması için 10 fırın ekmek yemem lazım Bu işte bildiğime tek emin olduğum şey sabır sabır sabır.. Paylaşımlarımla katkı yapabilirsem ne mutlu bana.. Saygılarımı sunarım..
selahattin kardesim made ankaradasın irtibat halinde olalım özelden at bana numaranı en kısa zamanda gidelim keyifli bi av yapalım...zaten genelde yalnız gidiyorum arkadas olursun banada..