merhaba tanışalım

Konu, 'Tanışalım' kısmında atcek tarafından paylaşıldı.

1. atcek

atcek ibrahim

Adım mert bugün tesadüfi istoçta yücel usta ile tanıştım akabinde buraya üye oldum kendisi hakikaten çok yardımsever fiyattada bayağı indirim yaptı bundan sonra kendisinden alış veriş yapacağım,

ondan bir adet makina ve ip e olarak river2sea bubble popper aldım 2 adet levrek için iyi dedi,bakalım bu arada yücel usta sözüm söz ilk tuttuğum levreğinresmini çekip geri salacağım ama öyle 3 lg üzeri gelirse bu sözü unutabilirim ona göre :) şaka bir yana hakikaten güzel dost sizlerlede tanışmaktan zevk duyarım.

sabahı bekliyorum saat 5 gibi levreğe silikon at çek yapacağım ama nereye gideyim kararsız kaldım genelde hep gürpınar sahile giderim ama pek adam akıllı bir şeyler hiiiç denk gelmedi,bana orada levrek var dendi ama bilemiyorum hiç görmedim ben.Bu arada levrek için daia laser sardine alacaktım ama denize taktırırım bırakırım diye kıyamadım.

genelde gürpınar balıkçı barınağının orası çook sakin olur,sabah 8 gibi su üstünde zarganalar zıplamaya başlar gümüşlerle beraber saat 11 e kadar bu devam eder sonra snaki ölüm sessliği olur suda,geceleri bolca eşkina vardır bir tek bunları biliyorum,ha bol bolda vatoz hemde kanalizasyon kapağı gibi,şimdiye kadar hiç verim alamadım,aslında bu sefer bir değişiklik yapıp avcılar sahilinden kayalıklardan at çek yapayım diyorum ama sahil epey geniş herhangi bir bilgimde yok belki buradan arkadaşlar bana yardımcı olmak isterler yada yarın benimle beraber balığa çıkmak,mesajlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum sevgili balıkavı dostlarım.

2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Aramıza hoşgeldiniz, yeni malzemeleriniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

3. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Hoşgeldiniz bereketli avlarınız olsun rastgele

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Mert merhaba, bereketli avlar keyifli paylaşımlar dilerim.:)

5. jukı

jukı murat ocakçı

Hoşgeldiniz,merhabalar.