merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım.İzmirdenim.Bugun çeşmeye gittim ordaki durumu sizlerle paylasayım dedim.sabah 7den olen 12.30 a kadar teknden attık 4 arkadas.Tartıda 14 kg geldi 4 adet 300gr lım cupra yakaladım.(cupraları benden baska tutan olmadı ) 2 ahtapot geldı oda kısmet ıste.Gerısı lidaki kucuk mercan idi.izmirde etkinlik duzenlerseniz bende katılmak isterim.Bu arada balik hic yemedım hayatımda
malesef fotograf yok cekmedım.balıkların 2 tanesı kendıme aldım aılem yesın dıe 2sını cupra tutamayan dostlarıma verdım.
teşekkürler farkı resim şekil değil tad olarak farkı varmı hani küçücükken kaçıpta( hürriyet için )denizde birazcık büyüyenlerle denizde doğup büyüyenler arasında
lidakiler avuc kadardı cupralar avcum dan buyuktu vala mercanlardan 1 tane avuc ıcı kadardı yıne gerısı esek ısparozu kadardı.Bol bol mercan cektı arkadaslarım benım sansıma lidaki ve çupra geldi.Yanlız balık yemedıgımden sanırım 2 tane hamsinin irisi gibi patlak gozlu bisi geldi o balıgın adını neydi..
Koral ım tat olarak aşırı derecede farkı var. Kaçkın çipura yavru iken de kaçsa, bulunduğu ortam nedeniyle yine havuz altını kendisine yuva ediniyor ve yaşamını orada sürüdüyor. Dolayısı ile çiftlik altlarında beslenerek gelişiyor. Doğal çipura ise tamamen doğal şartlar altında, ve doğal yemler ile besleniyor. Bu da tadında aşırı farka sebep oluyor. Tabii balıkçı abilerimiz, tezgahlarında ki iri olan çipuraları doğal, porsiyonluk yani 2-3 ve 3-4 numara olanlarıda çiftlik diye satmaktalar
ızmırde tekne operasyonu yapacak olursa hem tanısma hem de katılma olayına bende varım arkadaslar.arabamda var gıder gelırız.
tolga imza ayarlarını yaparsan sana nasıl hitap edeceğimiz konusundada yardımcı olmuş olursun abimi desem kardeşimi desem bilemedim.organizasyonlar bölümünde 5 ekim orgu var bi göz atıver müsayit olursan senide aramızda görmekten mutlu oluruz.