Merhaba dostlar eskidende üyeligim vardı siteye ama aktif olarak kullanmıyordum.Aranızda olmak iki taraf içinde hayırlı oyur umarım.Sevgili üstad Vedat abim, ve Sevgili dostum ve site moderatörü Ercan'a da burdan selam ederim. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Herkese sıcak karşılama için teşekkür ederim. Vedat abicim aynı platformu paylaşmak güzel sevgilerle kalınız. Sevgili Celali abim aynı fikirleri paylaştığım bir dost ile aynı platformu paylaşmak dahada keyifli olacak. Sevgili dostum Ercan ustam seninle inşallah güzel avlar yapacağız. Tekrar herkese güzellikler ve bol sohbetli bereketli avlar diliyorum ilk avımı paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
. Nejat selamlar. daha öncede burada değilmiydin üstadım Sen? nick mi değişti ne oldu anlamadım. Mesaj sayısıda 4 gözüküyor. ama Senle çok önceden yazıştığımızı hatırlıyorum sanki. Selamlar.
Doğru hatırlıyorsun aslında2006 dan beri üyeliğim var benim sitede birkaç kez yazışmışlığımız oldu.Daha önce turnacı idi nickim rica ile tüm internet ortamındaki nickime kavustum yani lost_zombie . Dikkatinden kaçmamış
tabiikide daha sık bekleriz biliyorsun dogruya her zaman dogru aslında her sey hoş güzelde şu yanlış anlamalar ve yanlış yorumlar olmasa zaten dostluklar meydana gelmiyor