Abilerim kardeşlerim hepinize merhabalar adım Mehmet İstanbul'da oturuyorum.İş yok güç yok bütün gün tek tabanca takılıyorum.Doktor kafa izni verdi çalışmıyorum ve birkaç yıl dahada çalışmayı düşünmüyorum.Balık tutmak cocukluktan beri bende hastalıktır daha 10 12 yaşlarındayken profesyonellere taş çıkaracak şekilde mırmır ve gümüş avı tekniğini çözmüş almancılara kilolarca balık satarak bir yazda bisikletimi botumu oltamı almış bir insandım.Sağlık sorunları yüzünden yıllarca avdan uzak kaldım son zamanlardada piskolojik travma sinir sıkışması gibi problemlerden dolayı asosyal yaşıyorum ve insanlardanda rahatsız oluyorum.Sizlerden motoruma atlayıp günü birlik gidip gelebileceğim sessiz sakin avlaklar rica ediyorum.Kimse rahatsız etmesin burda ne işin var demesin it kopuk musallat olmasın böyle bir yer varmıdır.Ve tabiki motorumuda sağda solda bırakmak zorunda kalmim oda benimle takılsın Kumluk alanlarda yemli dip oltasıyla avlanmak daha keyif veriyor. Asıl avlanmayı sevdiğim yer buradan 400 km uzakta oraya gidemiyorum. Kilometrelerce sapsarı kumdur levrek,rus kefali,kiloluk mırmırlar,ispari,dil balığı,zargana ve kıyısında sürüler halinde gümüşler gezer biryandan saz kamışla at çek gümüş avlarken diğer yandan ana oltada asıl avı beklerim.Güneş doğumundan batımına kadar tek bir insan göremezsiniz sadece yazları birkaç çoban gelir koyunları denizde yıkayıp gider.Yakınlardada böyle bir yer arıyorum hiç umudum yok ama yinede şansımı deniyim dedim.Marlboro sigarasının 750 milyon olduğu dönemden kalma oltam ve takımlarım hala taş gibi duruyor paslanma falan hiçbirşey yapmamış ki cocukluk zamanımda dönemin en dandik oltalarıydı ben yinede modern avcılık malzemelerinden kaliteli bir takım dizicem varsa olta tavsiyenizide bekliyorum. Çok yazdım kusura bakmayın ayıp olmayacak deseniz daha sayfalarca yazardım.Hepinize rasgele Allaha emanet olun.
öncelikle geçmiş olsun kardeşim.inşallah tez zamanda toparlarsın.istanbulun neresinde yaşadığını belirtmemişsin yazarsan belki bilgi veren ola bilir.ama istanbulda sanmam ki öyle sessiz sakin meralar özellikle bu aylarda olsun. google earth kullanırsan bence çok daha faydalı olur bilgin olsun. en son boğaz bölgesinde halen gidilemeyecek kadar sarp yerlerin olduğu kanaati uyanmıştı bende.sevgiler,
Sağol Metin abi küçükçekmece tarafındayım. İlla İstanbul şart değil zaten İstanbuldan ümitli değilim. Daha çok İstanbul'a yakın şehir dışı yerler arıyorum mesela İstanbul Tekirdağ arası olabilir yada yakın başka bir il . Ehliyeti ruhsatı kaybettim işlemleri halledeyim yakın zamanda yer arayışlarına başlayacam.
Kardeşim Tekirdağ istikhametine doğru çok tenha yerler var. hakkaten google earth dan bak kesin bulursun:thumb: