Öncelikle herkese merhaba demek isterim.Hiç alakam olmadığı,etinden asla haz etmediğim(bir kaçı hariç)ve kebabı en güzel balığa tercih ettiğim halde nasıl olduysa şu an buradayımHafta sonu,ömrümün -şu bir haftası hariç-deniz kıyısının bu kadar zevkli olduğunu bilmezdim ta ki,3 ytl lik bir misina tırnak büyüklüğünde bir ekmek parçası ve adını sonradan öğrendiğim ''karagöz''adlı balığı tutana dek.Bir hafta içerisinde,tüm olta makinalarını öğrenerek,kamış çeşitlerini arayıp tarayarak geçirdiğim zaman ve balık cinslerini öğrenme çabamı saymazsak epey heyecanlıyım diyebilirim.Sanırım artık potansiyel bir oltacı yahut balıkçı sayılırım.Gerçi,''kaşıkla balık tutmak''lafını ilk okuduğum an ''acaba,çay kaşığımı''diye düşünecek kadar bu kanuda cahil olduğumu da söylemek isterim.İki adet olta makinası sipariş ettim,bugün yarın elimde olacak(biri hediye diğeri kendime) ilk önce onları sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak isterim.1.makina:http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-PLINER2.Makina:http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-91258665Sizlerden ricam bu iki makinaya uygun mümkünse hassas aksiyonlu kamış önerilerinizi almaktır. Şimdiden teşekkürler...
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım burada aradığınız bilgileri bulursunuz, kafanıza takılan bir soru olduğunda sormaktan çekinmeyiniz, site sakinleri bilgilerini paylaşmaktan ve yardımcı olmaktan zevk duyacaklardır 1. makina başlangıç için oldukça uygun bir makina, acemiliğiniz çıkana kadar bir süre bu makinayı kullanmanızı öneririm 2. gerçekten güzel makina, ilerde eliniz olta kamışı kullanmaya iyice alışınca almanızı tavsiye ediyorum.Dam marka balıkçılık malzemeleri oldukça kaliteli profesyonel ekipmanlardır, hepimizin bir tane olmasını istediğimiz markadır görüşmek üzere avlarınız bol ve bereketli olsun
Kadir kardeşim Aramıza hoşgeldin.. Bu site Alışkanlıklarını ömrünün sonuna kadar değiştirecek bir site bunu bu sitenin içinde olduğun her an iliklerine kadar hissedeceksin. Çok hasta olacaksın maalesef BALIK HASTASI Bolbalıklı günler seninle olsun...Misinan sağlam Avlağın zengin şansın bol olsun RASTGELE... Bu arada Profiliniz'den İmza Ayarlarınızı yaparsanız Size Hitapta kusur etmemiş oluruz...
Teşekkür ederim Bu gönülden karşılama için herkese teşekkür ederim...Sanıyorum ki,bendeki heves ve bu mevzudaki cahillik sona ermedikçe epey başınızı ağrıtacağım.Artık kusura bakmazsınBu arada,kamış önerilerinizi de yazabilirseniz çok çok memnun olurum.Ki,bir an önce almak istiyorum. rastgele..
Aramiza hosgeldiniz, makinalarin ikisi de Ulkemiz cok ozel balikciliklara kacmadiginiz surece genel beklenti ve sartlar karsisinda sizi fazlasiyla tatmin edecek kalitede, kendini kanitlamis markalardir. Ulkemizdeki kamislari degerlendirebilecek bilgim olmadigi icin o konuda yardimci olamiyorum.Ancak ne tur balikciligi hedeflediginizi ifade ederseniz kamis karakteri konusunda size pek cok dostum yardimci olabilecektir.Bu olmadan kamis onerisi biraz zor olur. Saglicakla kalin.
Aramıza hoş geldiniz. seçmiş oldugunuz makineler gerçekten güzel ( bilhassa 2 nolu makina) kamış öbnerisine gelince nereden avlanacagınız ve ne avlamak istediğiniz konusunda biraz yardımcı olursanız seviniriz. bizde bişiler önerelim
Kamış Önerileriniz Bu işi henüz bilmediğim için öncelikle,kıyıdan avlanmaya çalışacağım belki çok sonra tekneyle açılırım.Bunları ve makinaları göz önüne alarak,fiyat-kalite özelliğine göre bir kaç kamış tavsiye ederseniz çok sevinirim.
aramıza hoşgeldınız .bu işin ehli olan arkadaslarımızdan bır cok sey kapacagınıza emınım bende şimdilik karagözle idare edıyorum keyıflı paylasımlar tekrar hosgeldınız rastgele