19 yaşındayım kendimi bildim bileli sırtı çekiyorum istanbulda okuyorum ama vakit buldukça izmire gidiyorum sadece balığa çıkmak için. İstanbulda beni sırtıya çıkarmak istiyen abilerim olursa hiç hayır demem ses çıkarmam bi köşede otururum valla olta tutmasam da olur önemli olan deniz havası
Aramıza hoşgeldin genç kardeşim.Siteyi güzelce incelersen bilgi sahibi olmaman imkansız.Senin gibi daha işin başında olan birisi için bu patform çok faydalı olacaktır.Eminim zamanı gelince İstanbul lu abilerin senin çağrını yanıtsız bırakmıyacaklardır.Şimdilik hoşçakal
Merhaba aramıza hoşgeldin. Eminim seninle balığa çıkacak bir çok arkadaş ve ağbilerinle tanışma fırsatı bulucaksın burada. Ama ilk önce senden yapmanı istediğimiz bişey var oda imza ayarların sanırım sen yazıyı kopyala yapıştır yapmışsın şimdi sana bir link vericem ve buradan İsim,doğum tarihi,şehir ve kan gurubunu yazarsan hem seni tanımış hemde hitapta kusur etmemiş oluruz.İmza ayarları için tıkla İmza Ayarları Sevgi ve saygılarımla.