balık ve balıkçılık konusunda benim için mükemmel bir gida maddesi olması dışında malesef bir bilgim yok.ancak katıldığım bi yarışmada karşıma çıkan sorunun cevabını bulma çabalarım beni sitenize getirdi.umarım yardımcı olabilirsiniz. Balıkçı, en azından 1-1,5 metre derinliğindeki suya mızrağın çiftli ucunu aniden saplar. Mızrak, beraberinde bir miktar havayı da yolunun sonuna kadar taşır, sıkışan ve ağırlığı azalan hava, yukarı çıkmaya çalışır ve çıkar da; bu hareketin haberi, 45-50 metre uzaktan işitilebilir. Çıkan gürültü, yakınlarda olabilecek balıkları harekete geçirir, bu da avcıya balıkları yakalama imkanı sağlar. Bu avlanma yönteminin adı nedir? (Orijinal İsim) Cevap:15 harften oluşacak.muhtemelen 2 kelime yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar..aramızahoşgeldiniz.. bu sorunun linkini verebilirmisiniz??sanırım bir karışıklık var soruda. soru birazdaha farklı olmalı gibi geldi.. Bu yöntem voli ile ilgili olabilir
link vermem problem değil ancak dediğim gibi bu bir yarışma sitesinde çıkan bir soru.soru numarası ise 109...cevaplandırdıkça bir sonraki soruya geçilebilen bir yarışma...soruyu aynen sorulduğu gibi kopyaladım size. http://www.yarismaca.com site bu..yinede vereyim adresi
15 harfli ise şıkları olan bir soru değil..cevabı siz yazıyorsunuz yani.. bende merak ettim ..fakat soru bu yazdığınız formatı ile nette yok..sanırım bu sitedeki bu soru katılımcı biri tarafından gönderilip soru bankasına alınmış.. fakat "balık çağırmaca" gibi birşey olmalı..orjinal bir ismi olduğunu sanmam..(latince filan) öğrenirseniz bizide bilgilendirirseniz sevinirim eğer şıklı ise içinde" kvok "kelimesi olan doğru cevap olabilir
Evet şıklı değil cevap...yardımınız için çok teşekkür ederim.en azından aramalarıma yön verdiniz.cevabı bulduğum anda bilgilendireceğim
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.Umarım sadece yarışmada çıkan soruya cevap bulabilmek adına uğramamışsınızdır.