başlıkta da söylediğim gibi; Merhaba Ben Alper, 26 (bugün ilk) yaşındayım, Bursa'da oturuyorum, Elektrik Teknikeriyim. Daha ne eklenir bilmiyorum, en iyisi balıkçılık mevzuuna geleyim; Şimdikinden daha genç yaşlarımın yaz tatilerini Kumsaz beldesinde geçirdim. Pek bilgim olmasa da az çok olta tutmuşluğum var. kayıkta balıkçılığa bir türlü alışamamadım, o branşın da hakkını vermek gerekir tabi; hemen ekleyeyim benim kayık balıkçılığım beşli çapariyi dibe salmak, dolunca mezgitleri kayığa almaktan ibarettir. ama şöyleki; daha elime ilk kez olta alışımda tek iğneli kıstırma kurşunlu market oltasını kıyıdan savurmaya çalışmak, minik kırlangıçları kıyıya kadar sürüklemek, sanırım içimdeki kıyı balıkçılığının bir göstergesi. foruma üye oluşum, sörf olta atış videolarını izleyişim ve atar, bilya, rapala gibi terimlerin de yabancı gelmeyişiniyse bir başlangıç olarak görüyorum. paylaşmak, tecrübelerinizden yararlanmak, hoş ve keyifli anlar yakalamak temennisiyle, cümleten rastgele.
Alper aramıza hoşgeldin Kıyı balıkçılığı bambaşkadır ama tekneden avlanmanında ayrı bir zevki vardır, her iki metod amatör ve sportmence yapıldıktan sonra dostluk ve keyif artar. Kıyıdan ve tekneden avlanmayla ilgili sitemizde zengin makaleler bulacağını belirtir, senin de paylaşımlarını merakla beklediğimi söylemek isterim. Keyifli paylaşımlar
slm bende aranıza yeni geldim önceleri Allah akıl versin balık tutanlara diyordum ama şimdi Allah bana akıl versin diyorum : )
Sazanın misinaya söylettiği şarkı , hüzzam eserlerde bile yoktur.. Sazan için ölürüm ben Kardeşim hoşgeldin..