merhaba arkadaşlar ben istanbuldan uğur siteye daha yeni kayıt oldum forumda biraz dolaştım ve gerçekten kaliteli insanların birbirleriyle samimi dostlklar kurduğunu gördüm benide bu dostluğunuza katarsanız sevinirim
Sevgili Uğur aramıza hoş geldin 23 martta istanbulda bir organizasyonumuz var, eğer zaman yönünden senin için uygunsa aşağıdaki linki incelemeni öneririm: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18319 Bu organizasyonda bir çok balıkçı dostumuzla tanışabileceğin gibi, aynı zamanda olta ile balık avcılığı konusundada senin için iyi bir deneyim olabilir. Keyifli paylaşımlar dilerim.
hoş bulduk arkadaşlar organizasyonuna adımı yazdırdım bile ve sabah 7:30 da üsküdarda bekleyeceğime emin olabilirsiniz benim için güzel bir deneyim olacağından eminim birde sizlerle tanışabilme fırsatı bulduğum içinde kendimi şanslı hissediyorum
aramıza hoş geldiniz nerede ne tür balık avlamayı seversiniz yazarsanız seviniriz büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
hoşbuldum ben balık avlama konusunda daha çok acemiyim haftada bir beşiktaşa giderim öyle şunu tuttum bunu tuttum diyemiycem ama baya istavrit yakaladım ama daha zamanım çok büyük balıklar yakalamayı istiyorum ve başaracağımı düşünüyorum