yeni yakalanmış bir balık öyküsü olmadığından paylaşamıyorum ama isterseniz eskilerden yazarak cok güzel senaryolar cıkarırım yani
Aileye hoşgeldin devrem balık işine gelince Bizde şu anda maziyle avunuyoruz. heygidi günler beeeee [/URL] Serdarım avciperdecim
Sevgili Ahmet abicim saygıdeğer LAMBUKACI ustamız aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim. Sevgilerimle, Allaha emanet ol.
Bu hafta gidiyorum Allah nasip ederse Turgay abi Uzun zamandır atmıyorum Lambuka ya olta. Dipte antenli mercan ve çipura kaynıyor mübarek. Geçen hafta önümüzden geçtiler, dipte de mercan işliyor hadi dedim boşver, Turgay abi ile birlikte yakalarız sizi
. Sitemizde Manisa'lı birçok dostumuz bulunuyor. Ali45 ve AvcıPerdeci Serdar ilk aklıma gelenlerden. Onların yazılarını takip ederseniz çok faydalı bilgilere ulaşırsınız. Rızkınız bol olsun... ========================================================- Vay be , Serdar benden hızlı davranmış
oh be sonunda buldum burayı bulabilmek için sanki 3 kiloluk cıpurayı 55 metreden tekneye aldım o kadar keyif ve zorlandım yani
serdar kardeş hatırlarsın yeni foçadaki ramadan macaralarını hey gidi günler demi ilk antenli mercanları sinaritleri cıpraları ilk yakalandığımız açıktaki fırtınayı yağmurun rüzgarla birlikte üzerimize saldırdığını
Hatırlamam mı abi, hele ki o fırtına dan nasıl kurtulduk halâ hatırladıkça iim ürperiyor Kaptan sözü dinlemezsen sonu ne oluyor öğrenmiş olduk o sayede