Herkese Merhaba Üyesi oldugum bu güzel platformu,üye olduktan sonra bilgisayarimdaki problemlerden ve yeniden yükleme,dolayisiyla uzun süre bu foruma takilamadim. Nihayet tesadüf yeniden sizlere erisebildim. Ben yurt disinda yasiyorum,yaz sezonunda Erdemliye geliyorum ve ancak kiyidan,arada siradada erdemlideki balikci barinagindaki arkadaslarla beraber cikiyorum olta avina. Mersin,Erdemli,Silifke bu yöredeki oltaci arkadaslarla tanismak ve belki beraber bir organizasyon düzenlemek gayesi ile,bu ayin 20 sinde Erdemlideki evime tatil yapmak ve birazda olta avi yapmak istiyorum. ilgilenen arkadaslar ö.m le bana ulasabilirler. Görüsmek üzere...
Hoşgeldiniz. Asaf Abi ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Böylesine sicak karsilama icin bütün herkese Tesekkürü bir borc biliyorum. Zaman icerisinde birbirimizi daha iyi taniyacagimizdan ve yasadigimiz olta avi raporlarini zamani ve yeri geldiginde yine sizlerle paylasacagimdan hic süpheniz olmasin. Görüsmek üzere...
Böylesine sicak bir karsilama gercekten tahmin etmiyordum ! Hepinize bana gösterdiginiz bu yakin ilgiden dolayi Tesekkürü bir borc biliyorum. Bu arada haftaya Türkiyede olacagim (Erdemli). Yöredeki diger oltaci arkadaslardan hala bir haber gelmedi ? Bekliyorum...