Merheba. Ben aranıza dün itibari ile katıldım.Balık avına uzun bir aradan sonra yeniden merak sarmış biri olarak sizlerden öğrenebileceğim farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Aslen Karadenizli olamkla birlikte şu anda Antalya da ikamet ediyorum.
Hoş Bulduk. Biz Antalya da sizinki gibi büyük balıklar tutamıyoruz ama bu daha bu işe yeni başlamamızdan olsa gerek. İleride daha büyük blaıklar tutacağıma inanıyorum.İnşallah yarın sabah erkenden Aksu çayına kefal,yayın ve sazan avna gidiyoruz arkadaşlarla beraber
Aramıza hoşgeldin İrfan keyifli paylaşımlar. İrfan selam, biz sitemizde sürdürülebilir avcılığı desteklediğimizden dolayı tebliğlere ve yasaklara dikkat ediyoruz avlarımızda. Buna istinaden; Antalya bölgesinde 15 hazirana kadar yayın ve sazan tutmak yasaktır. Tatlı su kefalide sadece akarsularda serbesttir hem zaman yasakları hemde ölçü yasaklarıyla ilgili bilgi almak için tebliğleri tıkla keyifli paylaşımlar.
Aramıza hoşgeldiniz . Sitede Antalya dan cok tecrübeli arkadaşlarımız var.Keyifli paylaşımlar dilerim