Sevgili Balıkavı net üyeleri; Ben Hasan Ateş. Aranıza yeni katılan bir arkadaşınız olarak sizlerle olmaktan mutluluk duymaktayım. Siteye üyelerinizden Mali müşavir Nadir Bey'in vesile si üye olmuş bulunmaktayım. Nadir Bey sürekli balık avına çıktığım bir arkadaşım. En son 18 Mayıs 2008 Pazar günü Seferihisar Sığacıktan Balık avına çıktık. Oldukça bereketli bir av oldu. 2 kişi 5-6 saat içerisinde yaklaşık 7-8 kilo balık yakaladık. Hele Nadir bey'in yakalamış olduğu Peygamber balığı oldukça büyüktü ve de çok lezzetli idi. neyse arkadaşlar bundan sonra sizlere aralıklarla yazmayı umut ediyorum. herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Balık avlarımızda rastgele diyorum.
hoşgeldin hasan siteye kayıt olduğuna sevindim hasan bundan sonra nice güzel avları beraber yapmak dileğiyle. gerçektende şu güne kadar yaptığım en bereketli avı sığacık limanında gerçekleştirmekte beni çok mutlu etti.
Hoşgeldiniz, bende yeni üye oldum ama konu açmak için maile aktivasyon mesajı gelmedi için kendimi tanıtamıyorum. Ama güzel bir site yararlı bilgiler var ve balıkavi.org daki bilgiler güzel, o siteden buraya yönlendiriliyoruz.
Aramıza hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar. Seçil hanım aşağıda verdiğim linke tıklayarak tanışalım konusu açabilirsiniz http://www.balikavi.net/forum/newthread.php?do=newthread&f=27
yok ben vazgeçtim artık, konu felan açmayacam. sormak istediğim bir şey olursa forumdaki konuların alıntılarına yazayım. sizin verdiğiniz linkede tıkladım. benden gene kullanıcı ismi şifre istiyor, yazıyorum, yönlendiriliyor, sonra tekrar kullanıcı adı şifre istiyor. Boşverin.