Herkese merhaba,yaklaşık 10 gün oldu siteye üye olalı,inceledim gayet güzel ve paylaşımcı bir site,eger sizde kabul ederseniz aranıza katılmaya karar verdim, şu an amatör olarak olta ile istavrit avlaya biliyorum sizlerin bilgilendirmesi,paylaşımları sayesinde bende usta olmayı hedefliyorum,herkese saygılarımı sunarım...
herkese merhaba yaklaşık bir aydan beri paylaşımlarınızı gizli gizli okuyorum ve hepinize helal olsun diyorum abilerim çok keyifli bu balık işi senelerdir avlanırım fırsat buldukça tabi ama bugune kadar kayda deger güzel bi balık yakalayamadım en buyuk balıgım mordoğandan köpekbalığı cinsiydi çekerken büyük keyif almıştım hayalim kıyıdan büyük bir levrek almak sizlerden aldığım taktiklerle bu ay birkaçkez gittim atçek atçek nereye kadar dedim ve başarılı olamadım ama yılmadım taktikleri alıyorum eminimki hedefime ulaşacağım heğinize sevgiler selamlar ayrıca yakaladığım balığın resmini göndermeye çalışıcam malüm daha yeniyiz ))
selam arkadaslar, bende yeni başladım balık sevdasına.... önceden hep boş adamların işi sanırdım balık avını, şimdi müdavimiyim.... anladım ki sabır, sorumluluk ve prensip sahibi olmak gerekiyormuş... takımlarımı ve techizatı tamamlıyorum, hafta sonlarını iple cekiyorum.... tek sıkıntım ankara da avlanacak yeni yerler bulmak... bu konuda yardımcı olursanısız sevinirim... paylaşımcı bilgileriniz için teşekkür ederim.
selamkardeş bende yeniüyeoldumlevrek zordur her yemi yemez 1 aysonra kıyıyayanaşır eğer geceden gidersen balıkcılardanaıklanmış balıkartıkları al 3-4kg bedava çünkü atılıyor onları iri kumile karıştır avlanacgın yere geceden serpiştir sabah balık kokuya gelecektir sardalya tak ağızdan 20-15 10 metrelere birkaç oltaat ve bekle yakalarsın alıagayridır çakmaklı köyü deolurçandarlı olur kıyı ince taşlık biryer olsun rasgele omeratc@gmail.com
Çok sagolun arkadaşlar,herkesin oltası bol balıklı olsun,cumartesi16:00' dan 18:30' a kadar mantarlı takım midye ile ve çinekop çaparisiyle ugraştım ama boş,ögrenicem inşallah,herkese rastgele...