Bu Güzel Aileye Katilmaktan Gerçekten çok Mutluyum.gecenin 2 Sinde Nette Balik Için Nereye Gideyim Diye Dolaşirken Taniştim Bu Aile Ile Ve Dedim Ki Kendime Neden Sende Böyle Güzel Bir Organizasyonun Içinde Yoksun.bu Soruya Cevabim üyelik Gişimi Yaparak Sonlanmiş Oldu.iş Hayatim Gerçekten çok Yoğun Ama Bu Yoğunluğu Ve Stresi Vakit Buldukça Balik Tutarak Atmaya çalişiyorum.sizlerden Ricam Benide Araniza Kabul Etmeniz.amatör Olarak Devam Eden Bu Tutkuyu Bir Sevdaya Dönüştürmek Benim Için çok önemli.bu Konuda Yardimlarinizi Bekliyorum.pazar Günleri Yapilacak Organizasyonlarda Bulunmayida çok Isterim.balik.net E Emeği Geçen Tüm Yöneticilerinde Ellerine Sağlik.görüşmek ümidi Ile Saygilarimla Iyi Paylaşimlar Ve Rastgele.ercan Karakafa
Biliyorum diyenlerin, forumları okudukça aslında bir şey bilmediğini anladığı, olta balıkçılığının duayenlerinin bulunduğu, Dünya Su Ürünleri Olta Balıkçılığı Fakültesi 1. sınıfına hoşgeldin.
Teşekkür hoşgeldin mesajları için çok teşekkür ederim.izmir ve çevresinde yapılacak organizasyonlarda yüz yüze tanışmak keyifle avlanmak dileğiyle.
ercan aramıza hoş geldin.bulunduğun şehri yazarsan arkadaşlar sana org konularında yardımcı olabilsinler.
Aramıza hoşgeldin Ercan keyifli paylaşımlar organizasyon duyuruları başlığını takip edersen İzmir çevresindeki yeni org. seni de aramızda görmek isteriz.