Herkese Selamlar, İmzamdan da görebileceğiniz gibi aslen Vona/Perşembe Orduluyum. 2002 yılında İstanbula yerleştiğimden bu yana fırsat buldukça kıyıdan balık avına giderim. Üsküdar, Kız Kulesi ve Çubuklu favori yerlerim. Sarıkanat, çinekop tutmak en çok zevk aldığım avlardır. Yarın da kısmette varsa şileye gidip kalkan avlayacağız. İlk defa deneyeceğim. Varsa tüyolarınızı beklerim.
slm, herşeyden evvel hoşgeldin. haftasonu bir ara bizde şile'yi düşündük avlık olarak ama olmadı. lütfen sonuç olumsuz olsa bile şile av sonucunu bildir, rastgele,
slm sana pek yardımcı olamayacağım çünkü hiç kalkan avına çıkmadım ama sen bana yardımcı olursan sevinirim ben genlde emin önüne ava çıkarım fakat bayadır butarafta çıkmıyor çıkanda istavrit veya yaprak cinekop üsküdar cinekop,sarıkanat durumları nasıl bana tavsiye edebileceğin bir avlak yeri varmi !
hoş geldin serkan aşağı yukarı 1 ay oluyor arkadaşlar şileye kalkana gitmişlerdi sonuç bir tane ufak kalkan oda suya iadae edildi ama avcılık bu belli olmaz suyun ve havanın durumu ile değişebilir sana şimdiden bol şans rastgele.
Arkdaşlar, Dün sabah saat 07:45 sularında şile-sofular köyü civarında kumsala indim. Yollar sisli ve kar yağmış gibi kırağı yapmıştı. Rüzgar yok, hava açıktı. Mantarsız lüfer oltası ve 2 köstekli takımlardan oluşan 3 oltayı denize attık. Saat 10:30 kadar bekledik, hareket olmayınca şiledeki mendireğe gittik (babamla). Orada da tık yoktu. Biz de buzluktan çıkarttığım ve yanımda götürdüğüm lüfer-çinekopları mangalda yeyip güzel havanın tadını çıkarttık. Artık denizde balık mı yoktu, takımlar mı kötüydü, yem mi bayattı,avlak mı kötüydü veya kalkandaki acemiliğim miydi bilemiyorum elimiz boş döndük. Sağlık olsun.