Jeoloji Muhendisiyim Bir Sirketin Lojistik Departmaninda Gorev Yapiyorum. Su Anda Yurt Disindayim(islerimiz Nedeniyle) Ancak Her Firsatta Bana En Yakin Denizde Balik Avciligi Yapmayi Cok Seviyorum. Isyeri Merkezim Ceyhan-adana. Merkezime Dondugum Zamanlar Her Hafta Sonu Akdenizin Herhangi Bir Kiyisinda Yada Yada Denizde Bi Amator Teknede Oluyorum. Buyuk Baliklar Tutamiyorum Ama Bu Siteden Faydalanarak Daha Iyi Sportif Balikci Olacagima Inaniyorum. Amator Denizci Sertfikam Var Tekne Kullanabiliyorum. Amator Balikci Belgemde Var.(tarim Ve Koy Isleri Bakanli Sertifikasi). Aslen Balikesirliyim Ancak Adana Nin Benim Hayatimdaki Yeri Oldukca Uzun. Sitedeki Herkese Ve Ilgililere Saygi Ve Selamlarimi Yolluyorum Ismail Cumhur Dural
İsmail Bey aramıza hoşgeldiniz. Bölgenizden olan arkadaşlarımızla çevreniz inşallah daha da genişleyecek ve buradaki deniz avı üstatlarımızda bilgi paylaşımı konusunda herzamanki gibi ellerinden geleni yapacaklardır. Başarılarımızın ölçüsü yalnızca büyük balık değildir. Avınız az da olsa ufakta olsa (tebliğe uygun olduğu şekilde) biz burada sizinle olmaktan mutlu olacağız. Selamlar..